Sommaravslutning

Nu har barnen 9 veckors sommarlov framför sig och äntligen har vi fått lite riktigt sommarväder också. 
 
Milo fick tyvärr ögoninflammation sista veckan och fick vara hemma. Men eftersom han följde med och lämnade Meya så fick han säga hej då till sin pedagog Soha som ska sluta. Hon bjöd på glass och hade gjort personliga kollage till varje barn. Milo var väldigt nöjd över att få glass till frukost men hade gärna stannat hos sina kompisar.
 
Meya har nu gått sin sista dag på Ullstigens förskola. Det känns väldigt overkligt. Elisabeth har följt henne redan från start och Linda har haft både Meya och Milo så de har liksom blivit lite nära och kära. Men Meya är så taggad för förskoleklass så det är bara att hoppa på hennes tåg.
 
 
Efter hämtning firade vi såklart in sommarlovet, på Tabergstoppen denna gång. Mormor följde också med och vi lyxade med god fika. 
 
 
På kvällen fick vi spontanbesök av Amanda, Kim, Katarina och Micke. De firade också sommarlov. Jättemysigt, och vi kommer ju ses en hel del i sommar, bl.a. två veckor i Spanien. Det ser vi fram emot.
 
Lennon har också sommarlov fram till 7 september då han börjar på Ullstigens avdelning Smultronen. Alldeles intill Lingonen där Milo går.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0