Milo

Milo har haft gymnastikuppvisning och hela familjen fick komma och titta sista gången. Han var lite svårstartad som han alltid är när det är något nytt. Det var ju massor av folk denna gång. Men när det var dags för hinderbanan kom han igång, den älskar han verkligen.
 
Det ser mer ut som fotbollsavslutning än gymnastikuppvisning :)
 
Milo är en liten bokmal. Han läser väldigt gärna själv och på kvällen kan han läsa för oss istället för tvärtom. Han gillar också att sitta i den hårda, trånga lådan bakom soffan. Där får man ju vara ifred.
 

Gränna

Jag och barnen åkte till mormor och morfar i fredags och stannade en natt. Morfar är ju ledig på fredagarna så det var kul att få träffa honom också.
 
Mormor har fixat och ordnat en affär till barnen, gissa om den var populär. 
 
På lördagen åkte vi ner till Gränna en sväng. Gick i några affärer och fikade på ett väldigt trevlig café, Fiket, med 50-tals miljö och musik.
 

Pyssel

Meya har blivit ganska pysslig av sig. Hon har inte riktigt haft ro, inte så länge i alla fall men nu pysslas det hej vilt.
 
Denna (mor)farsdagspresent gjorde hon i skolan, innehållandes en jättefin älg.
 
Hon har även hjälpt till med inbjudningskorten till sitt discokalas. Dessa delade hon sen ut till alla tjejer i klassen.  Hon ser verkligen fram emot sitt kalas.
 
Idag har hon fingervirkat i skolan och gissa om hon var nöjd när hon redan visste hur man skulle göra. Tack mormor!

Höstlov

Barnen har haft höstlov och har spenderat några dagar, en i taget, hos mormor och morfar. 
 
Milo var först ut. Han fick följa med på grannen Unos 80 års kalas, åka fyrhjuling, dricka te på sängen och massor av annat skoj.
 
Sen var det Meyas tur. Hon beställde varm choklad med grädde på morgonen och så var de på kyrkogården och gjorde fint hos gammelfarmor och gammelmormor. Även Meya åkte fyrhjuling och lekte massor.
 
Lennon hjälpte till i trädgården och sprang mellan mormor och morfar för att krama dem lika många gånger.
 
När Lennon var iväg tog jag en ledig dag och vi passade på att bowla, luncha på hotell Taberg och hade lite gäster. 
 
På onsdagen följde hela familjen med till Meyas simskola och badade och hon simmade återigen hela bassängen utan hjälpmedel. Så nu har även Kristoffer fått se det.
 
Kusinerna Amanda och Kim har vi hunnit träffa en hel del. Amanda fyllde år på torsdagen och önskade att vi skulle följa med till Leos lekland. På lördagen var det kalas och i söndags kom de och farmor till oss på fika. Ett riktigt bra lov med andra ord.

RSS 2.0