Härlig långhelg

Åh vilken härlig midsommar det blev i år också trots att det inte blev Skummeslöv denna gång. På eftermiddagen kom våra vänner och vi åt midsommarmat och hade trevligt. Underbart väder var det också så vi kunde sitta ute och äta. Tack allihop för att ni kom och för de fina blommorna och presenterna.

Klara och Ellen med familjer sov över så vi hann umgås även lite under midsommardagen. Innan nio var vi ute på promenad och då var redan frukosten avklarad. Småtjejerna var uppe med tuppen, haha.

På eftermiddagen kom Micke, Katarina, Amanda och Kim på lite grillat. De uppvaktade även mig med en helt underbar present, en ansiktsbehandling. Tänkte spara den till hösten och njuta riktigt.

Meya var riktigt midsommarfin med den nya klänningen och hårbandet som moster Sara sytt samt en ny napp dagen till ära.Midsommar

Först vill jag tacka för alla goa gratulationer på 30 årsdagen. Gratulationer dök upp från höger och vänster och under ett flertal gånger under dagen kom ljuva toner i min mobil, en gång även kompat av gitarrspel. Helt underbart.

Fick även blommogram men var precis på väg in till Jönköping när dom ringde så jag sa att jag kunde komma förbi butiken och hämta dem istället. Som tack för detta fick jag presentkort på 180 kronor vilket motsvarade utkörningsavgiften. Så ett tips om ni vill ha ut lite extra av era blommogram.Ja ni kanske undrar vem blommorna var ifrån? Den vänstra var från jobbet och den högra från min chef. Gulligt av dem, man är ju ändå mammaledig.

Idag är det midsommarafton och det ska firas här hemma. Vi blir 9 vuxna och 4 barn + en i magen. Ska bli jättemysigt. Barnen kommer nog ha roligt i vår sandlåda här utanför, tur att vi inte sått gräs än.

Igår kväll var det helt underbart ute. Jag planterade blommor, Kristoffer målade lite på garaget och Neo var på upptäcksfärd. Han var helt slut efteråt och flåsade som bara den.

GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLIHOP!

Slut på husefriden

Nu är inte Meya längre still där man la henne, hon har börjat krypa så smått. Så nu är det slut på lugnet, haha.Tjuvstartade 30 års firandet lite redan i söndags. Sara har varit här hela helgen och mamma och pappa kom i söndags. Det blev premiärgrillning på nya grillen som jag fick av Stoffe, den kommer nog gå varm i sommar. Av övriga familjen fick jag min röda skönhet, en hushållsassistent. Så jag antar att de förväntar sig nybakade bullar nästa gång...

Såhär gott hade vi detHot hot hot

Idag har det varit riktigt varmt och skönt. Jag har målat och Meya har sovit i vagnen. Nu på eftermiddagen tyckte hon det blev lite väl varmt så det fick bli bara blöja.

Ikväll satt vi ute och åt, vi köpte ju nya trädgårdsmöbler för ett tag sedan men har knappt använt dem än. I helgen kommer Sara, ska bli jättekul med en hel helg tillsammans.

Nu har Meya börjat gå runt i sin gåstol också, hon har verkligen blivit stora tjejen nu.Student

I helgen har vi varit i Skåne och firat Rasmus som tog studenten. Ingen direkt tur med vädret men det regnade i alla fall inte när de sprang ut och det var riktigt varmt i Kristianstad.

Vi stannade hela helgen och passade på att träffa lite släkt och vänner i närheten. Det var jätteskönt att komma hemifrån några dagar faktiskt.

Nu är Meya 6 månader och har börjat med sittvagn. Hon halvsatt ju nästan i liggvagnen så det kändes som att det var dags att byta. Det är alltid svårt sånt där, man får "tips" från höger och vänster och läser det ena här och det andra där men jag tror det bästa är att tänka till lite själv för man kan inte följa alla råd hela tiden.

Här utanför arbetas det för fullt. Carporten börjar se klar ut och snart är det fram med målarpenseln. Stenläggningen är också igång och det ska bli helt underbart när det blir klart. Är så trött på allt grus och sand som följer med ända upp i sängen.


Grattis Rasmus till studenten!Meya gungar

Igår var vi i Stadsparken med Klara och Saga och då fick Meya testa på att gunga för första gången. Det gick bra och hon verkade gilla det ända tills hon blev AKUT hungrig. Då var det bara att blanda till och ge flaskan på stående fot =)


Såhär fint hade dom gjort i Rådhusparken, I'm impressed. Vi har inte riktigt lika fint i vår trädgård än men jag samlade inspiration i alla fall.

 

 


Ett gott skratt...

Här kommer en liten glad prick. Skratta åt henne eller med henne, det är i alla fall svårt att inte dra på smilbanden när man ser henne.


RSS 2.0