Lägenhet till salu

Nu är det dags att göra sig av med lägenheten, känns lite konstigt men när man tänker på bytet till ett stort hus känns det bara bra. Lägenheten kommer ut på Hemnet i mitten av juli.

Helgen ägnades till stor del åt att städa och ta lite bilder så här kommer dom:

Utebilder:
Balkong Utsikt Utsikt

Köket:
Matplats Köksbänk Köksbänk Glasskåp

Badrum:
Dusch Toalett Handdukstork

Vardagsrum/hall:
Fönster Soffa TV 
Datorhörna Hall

Sovrum:
Byrå Säng Sovrumsvägg

Utomhus update

Igår blev det lite nytt eljobb gjort. Några uttag sattes upp och det borrades hål för spottarna.

Nu har nog det mesta levererats och det är riktigt kul att se vad man har beställt egentligen. En del grejer var ju ett tag sedan och det mesta har vi bara sett i kataloger osv. och inte i verkligheten.

Nu har dom börjat regla upp och sätta skivor till putsen också.
   

Uppdatering

I eftermiddags var vi ute och kollade framgångarna med huset och visst hade det hänt en hel del sen sist. Bland annat hade dom dolt allt vårt eljobb som man nu inte såg röken av bakom alla gipsskivor :)

Köket börjar komma på plats och plattsättaren har börjat kakla i lilla badrummet. Även kaminen, badkaret och frånluftspumpen har nu levererats även om de inte riktigt hamnat på rätt plats än.

Här kommer lite bilder i alla fall:
   
  

De e nu det händer!

Nu jobbas det för fullt i huset. Förra veckan vad det fyra snickare så det gick undan vill jag lova. Kristoffer var där och bjöd på tårta i torsdags, det gäller ju att hålla sig väl med hantverkarna. Nej skämt åsido, dom är riktigt duktiga och väl värda det. Dessutom hoppade vi ju över taklagsfesten då man traditionellt bjuder på tårta eftersom det inte riktigt passade. Sedan har takfönstren precis kommit upp så vi får se taket som klart nu istället.

Det börjar anlända saker nu med som braskamin och två hörnbadkar... Nån som vill köpa ett kanske? Blev nog lite fel i beställningen så vi får nog snällt lämna tillbaka det ena.

På onsdag får det bli att beställa tapeter. Skulle beställa en av sorterna från inreda.com men det är ju läggare sagt än gjort när webbshoppen gått i konkurs:(

Måste åka ut och kolla snart för det har hänt så mycket sen sist. Så nästa gång blir det lite nya bilder också.

So long!

RSS 2.0