Familjefoto

Nu har vi tagit familjefotot och skickat in till tidningarna. Får se om vi får va med:)

Är väldigt glad att vi tog bilden hemma för det är inte lätt att hon ska vara mätt, vaken men inte för trött, glad och inte kräkas just när bilden tas. Dessutom ska man själv försöka sig på ett leende och se någorlunda avslappnad ut. Ja jag behöver väl inte säga vad vi har gjort idag, haha.

Här kommer i alla fall resultatet:

Pimpning

Idag har morfar varit på frukostbesök men Meya sov som en stock. Hantverkaren var också här och byggde in röret till kaminen så tro det eller ej men ikväll blir det premiäreldning. Måste komma på nåt gott till middag med så vi kan mysa riktigt framför brasan.

Neo är riktigt nöjd med dagens besök, alltid lika spännande att "hjälpa till". Jag och Meya skulle egentligen till Klara och Saga idag och planera sommarens stora händelse - 30 års partajet... Tyvärr var Saga förkyld så vi får ta det nästa vecka istället.

Har försökt fixa lite i Meyas rum men det ekar fortfarande tomt. Har inte riktigt lyckats få till den här mysiga hemtrevliga känslan i huset ännu utan det känns lite sterilt. Jaja det får ju ta sin tid och det har jag ju gott om ett år framöver...

Hittade en fin dekal från www.mingard.se som var lite trixig att sätta upp men det blev jättebra tillslut. Fick också tips av en kompis att sätta upp en lina där man kan hänga kort, teckningar, foton och annat. Det är enkelt att byta ut och blir inte en massa hål i väggen. Sängen är än så länge fylld med gosiga nallebjörnar men hon sover ju i vaggan inne hos oss (om hon inte fjäskar så att hon får sova i vår säng). Nu är jag på jakt efter några lampor och kanske någon hylla som nallarna kan få plats i samt lite andra leksaker.

Här kommer i alla fall lite bilder på Meyas rum so far:


Stora tjejen

Nu har Meya passerat 4 kg gränsen och är nästan 56 cm lång. Undra på att hon äter och sover mycket när hon växer i den takten. Det har hänt mycket nu och hon visar mer känslor dvs. både skratt och gråt. Igår fick hon sin första tår i ögat :(

Ett säkert kort är i alla fall fiskarna över skötbordet. Dom är riktigt roliga och blir alltid hälsade på med ett gott skratt.Kusinträff

Nu har Meya äntligen fått träffa kusinerna Amanda och Kim. De kommer ha riktigt kul längre fram och Amanda kommer nog bli Meyas stora idol.

Amanda tog hand om Meya och matade henne. Hon fick också en av Amandas nallar, gulligt. Kim fick också hjälpa till och hålla bebisen.Första skrattet

Vet inte om man ska skratta eller gråta när man ser att de minsta kläderna börjar sitta ganska tajt nu. Tiden går så himla snabbt men samtidigt blir det bara roligare eftersom man nu får lite mer kontakt med tjejen. Igår och idag har hon skrattat riktigt gott och det är ju helt underbart att få uppleva.

Nu är det helg igen och i morgon ska mormor och morfar vara barnvakt medans jag och Kristoffer shoppar lite och går på bio. Det gäller ju att hitta på lite grejer på tu man hand även om man nu är tre.


Mer Meya

I helgen fick Meya träffa farfar, faster och Siv. Som vanligt var hon så snäll som hon alltid är när vi är iväg eller har besök. Gnäller gör hon bara när mamma och pappa är själva hemma :)

Stolta farfar:


Siv, Emelie, Meya, Assar, Kristoffer:Mer besök

I mellandagarna kom familjen Richardson m. respektive på lite middag. Olivia blev lite avis såklart när mamma höll Meya.

Nyår blev lite annorlunda men väldigt lyckat. Vi blev 8 vuxna och 4 barn som firade in det nya året. Så mysigt så...

Idag har farmor, gammelmormor, gammelmorfar och Ingela varit på fika. Det blev såklart ett generationskort på Meya, Kristoffer, Ylva, Esteri och Rutger.

Och en liten bild på Tabergstoppen:

RSS 2.0