Slutat

Lennon har nu helt slutat amma, på sista tiden har han bara gjort det en gång per dygn men när det inte längre räckte till kändes det naturligt att sluta helt. Skönt men lite separationsångest har man ju.
 
 
Och denna fina killen har nu helt slutat med napp. Han har ganska länge bara haft den vid sovtid men nu är den borta och det funkar finfint. En av anledningarna till att vi slutade var att han faktiskt sov för mycket. Han kunde lätt sova tre timmar på eftermiddagen och om man väckte honom tidigare vaknade han på helt fel sida. Man blir väldigt låst samt så blir det lite svårt att somna på kvällen.
 
 

Språk

Språket hos en 2 åring är ju väldigt underhållande och hur gulligt som helst. Det pratas väldigt entonigt så det är ganska lätt att filtrera bort just den tonen när det blir för mycket. Men egentligen vill man ju inte missa detta.
 
Älschka sö (älskar snö)
 
Mmm boothie, jättedott (mmm smothie, jättegott)
 
Mamma, jätte sovit (sovit jättelänge)
 
Pippi strump (Pippi långstrump)
 
Fuffins (muffins)
 
Tackematen god (tack för maten den var god)
 
För att inte tala om när han räknar till 10 och sjunger blinka lilla stjärna PÅ ENGELSKA (vad är det för språkbegåvningar vi fått?)
 
För övrigt håller den ordningssamma sidan i sig. Dörrar, skåp och grindar ska hållas stängda och det ska städas i tid och otid. Idag visade han även upp sin händiga sida på öppna förskolan då han lagade en vagn som tappat hjulet. På förskolan får jag ofta höra att han har så fint bordsskick, bäst på hela avdelningen. Vilken kille den där Milo alltså!

Lennon 9 månader

 
 
 
Idag är Lennon 9 månader och han hänger numera med på det mesta. Han har testat pulkaåkning, brottas med Meya och retas med Milo. Han är fortfarande väääldigt omtyckt bland sina syskon och kommer undan med det mesta bara för att han är så gullig. Meya som har dreggelfobi bjöd Lennon på sin glass men poängterade att han minsann INTE dregglade på den haha. 
 
 
 

RSS 2.0