Morgonfirande

Självklart uppvaktade vi Milo i morse med sång och paket. Paketen var uppskattade men sången hade han nog lika gärna kunnat vara utan då han började störtgråta när vi sjöng för honom...
 
Kan ni sluta sjunga någon gång...
 
 Meya hjälper gärna till att öppna paketen
 

Grattis på 1-årsdagen

Hipp hipp hurra för Milo på hans första födelsedag.
 
Grattis älskling!

Allra första kalaset

Veckan började mycket bra då jag, mormor och barnen tog vara på att vi nu faktiskt har två bilar igen (efter 9 månader med en). Vi drog iväg till Ullared bara sådär. En måndag innan barnbidrag och löning blev en fullträff. Visst kan det kännas lite bökigt att ha med två små barn men det gick faktiskt över förväntan och det var inga problem att spendera några tusenlappar.
 
Jag kände av redan på måndagen att jag började få lite ont i halsen och på tisdagen var det värre. Då hade vi kick off med jobbet som avslutades med hockey i Kinnarps arena. Supertrevligt men på onsdagen var jag sängliggande. Släpade mig upp till förskolan för att lämna Meya men mycket mer orkade jag inte. Milo var dessvärre inte alls sugen på att vila den dagen. Torsdagen och fredagen var ungefär desamma men på lördagen mådde jag som tur var mycket bättre. Då hade Milo blivit förkyld.
 
Jaja vi lyckades i alla fall kurera oss tills idag. Den STORA dagen då Milo hade sitt första födelsedagskalas. Vi är ett gäng tjejkompisar som brukar fira varandras barn för då blir det verkligen av att vi träffas alla familjer och det är supertrevligt varje gång. Barnen som inte träffas så ofta har hur kul som helst.
 
 
Dags att blåsa ut ljuset
 
 Ja må han leva...
 
 
Barnbordet
 
 Tårtan var uppskattad, speciellt av Milo
 
Tack allihop för att ni kom och för de fina presenterna.

Tandläkaren

Milo har varit på sitt första tandläkarbesök och det gick som smort. Eftersom han är helt tokig i tandborsten och skulle vilja borsta tänderna 10 ggr per dag hade vi inte så mycket bekymmer att ta tag i. Han äter och sover bra och tänderna får vila ordentligt mellan målen.
 
Däremot är han aldrig still i vaket tillstånd, puh!
 

Bästa vänner

Meya och Elsa går inte längre i samma grupp på förskolan och det tillsammans med att de blir äldre och kan lösa sina egna problem har gjort att de är tightare än någonsin. För någon vecka sedan satt de och tittade på My Little Pony och då sa Meya till Elsa "du är min allra bästaste kompis".
 
I helgen har de umgåtts non-stop. I lördags var det bergets dag i Taberg så vi gick i samlad trupp ner mot centrum. Det blev strålande väder och kryllade av folk. Massor av aktiviteter fanns såsom ponnyridning, hoppborgar, trollkarlsuppvisning, träffa trollmor mm.
 
Hand i hand på väg...
 
 Och lillebröderna
 
Efteråt slog vi ihop innehållet i våra kylskåp och grillade gott tillsammans.
 
På söndagen var tjejerna bjudna till kompisen Gustav på 4 års kalas. Han hade fixat med hinderbana, ansiktsmålning, jättesåpbubblor och fiskdamm. Gissa om de hade roligt.
 
Meya kom hem som en katt

Vi laddar om

I lördags hade vi POMPdeLUX party här hemma. 14 goa tjejer kom hit och vi fikade och shoppade. Kan det bli bättre liksom?
 
Meya var med och hjälpte Emma som visade kläderna med upphängningen. Då hittade hon en nästan likadan "goseflis" som hon hade i 2 års åldern och DEN skulle hon prompt ha. Hon fastnade även för den rosa tyllkjolen såklart så det fick det bli. Milo fick en snyggskjorta. Under tiden var Meya, Milo och Kristoffer på Monkey Towns lekland så att vi fick välja och vraka i fred.
 
Nu laddar vi om för kommande kalas då vi snart har en 1 åring i huset. Helt otroligt vad fort ett år gått men samtidigt känns det som om Milo alltid funnits hos oss.
 

RSS 2.0