Grattis Milo

I lördags fyllde Milo 3 år. Meya var nog mest uppspelt av detta och vaknade ganska tidigt och var så ivrig över att sjunga för Milo och ge hans presenter. Milo hade kommit ner till oss under natten för han ville faktiskt inte sova själv. 
 
"Älkar dökallar" så det fick blir kalastema
 
Idag hade vi kalas och Milo fick ännu fler fina presenter. Det blev en härlig eftermiddag med helt fantastiskt väder dessutom. Milo tackar alla som kom och längtar tills i morgon när han får leka mer med alla nya saker.
 
 
Bilden i JP

Inskolning

 
Lennon har nu börjat på Ullstigens avdelning Smultronen, alldeles intill Lingonen där Milo går. Vi var där en timme igår och Lennon sprang direkt runt till alla rum och hittade massor av saker och kompisar att leka med. Han är väldigt trygg och framåt och brydde sig inte alls om att titta efter mig. Såklart kan det komma bakslag men jag tror det kommer gå som en dans.
 
Fyra fina pedagoger som vi känner till sedan tidigare och lokaler och annat kan vi ju innan och utan också. Det kommer bli så bra det här. Men visst känns det lite konstigt att man aldrig mer ska vara föräldraledig på det sättet.

3 åringen

Ja snart har vi en stor/liten 3 åring här hemma. Det är väl just det att de är både små och stora och börjar veta vad de vill men är inte alltid kapabla till att bestämma själva. 
 
Milo är en väldigt lugn, duktig, snäll och charmig 3 åring utanför huset. Hemma tar han ofta ton, och den är väldigt ljus och hög. Det är hans vapen kan man säga. Meya ger honom det han vill ha och Lennon slänger iväg det han tagit. Smart kille.
 
Idag har vi börjat på gympa och han var laddad till 1000 med nya gympaskor i en gympapåse, precis som Meya har. Väl på gympan blev det ju lite jobbigt efter att ha sprungit några varv men efter mycket pepp så sa han att han tyckte det var jätteroligt. Jag hade roligt i alla fall och tycker det är så mysigt med lite egentid med bara Milo. 
 
 

RSS 2.0