Extraknäck

Meya har börjat extraknäcka i tidig ålder som reklampelare... Vad gör man inte för sitt företag :)

Idag har Kristoffer varit hemma med lilltjejen och jag har varit på säljmöte på jobbet. Skönt med lite omväxling och extra kul att komma hem (speciellt till dammsugat golv och städad tvättstuga).


Nerja here we come again

Nu är det visst bokat och klart, boendet i Spanien alltså. Snacka om semester, man behöver inte ens boka själv.

Vi kommer att bo i Nerja, drygt 5 mil från Malaga. Vi bodde i samma område 2007 och det var ett supermysigt och lugnt område så dit återvänder vi gärna.

Så vill ni oss något 23 aug till 1 sept så är det här ni hittar oss drickandes paraplydrinkar.


Bild från www.blocket.se


De växer

Men trädäcket vinner alla kategorier som har med storleken att göra. Vi stod ute igår kväll och funderade på hur vi skulle fylla ytan, vi funderar fortfarande :) Vi får helt enkelt fylla den med lite grillar, familj och vänner.

Meya är nu 5 månader och har blivit väldigt rörlig. Hon rullar både från rygg till mage och tvärtom. Hon försöker också krypa men sprattlar med benen utan att komma någonstans än så länge.
Grattis morfar

Måste ju gratta morfar också (i efterskott).

GRATTIS!

Här står han och pratar med farfar...


I längtans tider

Just nu längtar jag väldigt mycket framåt. April och maj månad har mest bjudit på dåligt väder och jobb för min del, bra kombination i och för sig. Nästa fredag har vi säljmöte på jobbet och då ska vår nya webbsida vara klar och det är där jag kommer in i bilden. Det tar mycket tid att lägga in bilder och texter på fem språk till en hel webbplats. Snart är det i alla fall över och jag kommer jobba på lite lägre nivå med statistik, mailutskick och enbart uppdateringar på webben. SKÖÖÖÖNT!

Det har varit jättebra att jobba lite extra men det är stressande att sitta varje ledig stund vid datorn för att sedan hinna ta hand om Meya och hemmet när hon är vaken. Tisdagsförmiddagarna har i alla fall varit heliga och då är vi på öppna förskolan och myser. Meya är väldigt lugn när man åker iväg och tar in allt som händer runtomkring. Efter några timmars observerande kommer hon igång och sen är hon helt slut. Hon verkar tycka det är roligt när det händer lite saker i alla fall (som sin mamma).

Inget "ont" som inte har något gott med sig!

Vi har så mycket saker att se fram emot:
- Bio (Sex and the city 2), middag och eventuellt utgång med tjejerna.
- Gårdsfest för alla Tahe bor.
- Fika med Jossan, min granne.
- Fika med en fd. jobbarkompis som jag inte träffat på år och dar.
- Återträffsgrillning med Louise och Fredrik med familjer.
- Studenten i Skåne. Sedan stannar vi över helgen och hälsar på lite folk.
- Midsommar. Vet inte vad vi ska göra igen men midsommar är ju alltid midsommar.
- En husvagnshelg med Meyas mormor och morfar.
- Lite födelsedagsfirande för mig och Kristoffer.
- Bara umgås med familj och vänner.
- Sist men inte minst SPANIEN i augusti.

Och detta är bara ett axplock...

Nähä nu ska jag längta lite till innan jag ska njuta.

Kram på er

Tillbakablick

Ännu en helg till ända och i lördags åkte jag, Meya och min syster Sara till våra föräldrar för att fira lite födelsedagar. På kvällen tittade vi på gamla diabilder från när vi var små och man kan konstatera två saker:

- Meya är väldigt lik mig som liten
- Jag älskade glass...

Vi sov över i Gränna för på söndagmorgonen bar det av till Ullared. Morfar var barnvakt och Kristoffer och Micke byggde på altandäcket.

Hittade massor av bra saker på Ullared, bl.a. utekrukor, mattor, kläder, nappflaskor, minipool mm.

Kunde inte motstå dessa söta              Trädäck på G


Ikväll blir det besök från Vaggeryd och Malaga :)


Smakportioner

Nu har vi så smått börjat med smakportioner, palsternacka är det som gällt hittills. Sedan ska vi även testa morot och potatis. Det är roligt att se reaktionen när hon får in något annat än mjölk i munnen. Hon ser väldigt skeptisk ut och när det kommer för långt bak på tungan så klöks hon.

Det går bättre och bättre för varje dag i alla fall och hon tycker det är roligt vilket är huvudsaken än så länge. Lektionen i "tugga med stängd mun" har vi inte kommit till än :)Grattis mormor...

på din födelsedag.

Kram Meya


Hål i backen

I lördags var Micke här och det borrades hål till plintarna som ska hålla uppe trädäcket. Ett riktigt slitgöra men det hade varit ännu värre att gräva ett 30 tal 70 cm djupa hål för hand.I morse hade vi besök av en nyfiken räv som undrade vad det var för någon som grävt stora runda hål i hela trädgården.


RSS 2.0