Årets första utomhusglass

Åh vad livet leker nu när det är så underbart väder. I torsdags var jag och Meya iväg direkt efter jobb och förskola för att uträtta lite ärenden.


Som ni ser har vi fuuullt upp


Mmmm, massor av viktiga besök att göra...

Som tur var höll ju vädret i sig även i helgen och på morgonen tog vi en skön promenad ner till Tabergs centrum för att köpa nybakta frallor. Det smakade riktigt bra efter backarna på hemvägen.

I morgon får vi finbesök redan till frukost. Katarina, Micke, Amanda och Kim kommer till oss så jag tänkte testa att göra kalljästa frallor ikväll som man bara slänger in i ugnen på morgonen. Spännande att se om det funkar.

Vi är tebax

Jag hoppas det i alla fall, det har varit lite brist på energi och motivation på senaste men nu har vi tagit oss i kragen igen. Den där influensan gjorde oss halvt lamslagna i över två veckor men nu hoppas jag att våren ska komma med lite piggelinpiller till oss.

Idag har vi i alla fall varit ute och grillat, lekt och tittat på djuren i stadsparken med några vänner. Det var inte det lättaste att få tag på en engångsgrill såhär års men jag tycker ändå att det varit lite fina vårdagar ett tag nu. På fjärde stället hade vi i alla fall tur.

Lite kyligt men barnen klagar ju inte och då får man inse att det är ju röra på sig som gäller.


Meya o Lova i lekparkenMatar änderna

Nu ska vi snart till några andra vänner på lite middag och i morgon vankas Ullared, tjohooo!

RSS 2.0