Nya rutiner

Idag var det nya rutiner som gällde. Jag förberedde frukost till Milo och tog en kopp te för att göra honom sällskap. En väldigt harmonisk frukost utan tjat och stress. Jag och Lennon lämnade på förskolan medans Meya låg hemma och sov. När vi kom hem gjorde jag frukost till oss. Ännu en lugn och harmonisk stund utan stress. Inte så dumt med lite egentid med var och en. 
 
Meya har myst med Lennon på morgonen och han visar alltid upp sitt bästa humör när han ser henne.
 
Pimpad med rosett dagen till ära

Sommarlov

Meya har nu sommarlov i hela 9 veckor och det firade vi i torsdags med ett besök i Stadsparken med lek och glass. Milo får ju gå 8.15-11.15 de veckor Kristoffer jobbar så då får vi lite egentid.
 
Helgen har som vanligt flugit iväg. Idag hade vi finbesök av Cicci, Jonnie och Theo som ville träffa Lennon, mycket trevligt. Även Caroline, Niklas och Olivia tittade förbi en sväng när de lämnade Alicia på kalas i grannhuset. Meya var på 5-årskalas hos Elsa och hon hade haft jättekul. Såhär söta och snälla kan de se ut mellan hyssen. Våra goa tjejer som börjar bli ganska stora och självständiga nu.
 

Ute är inne

Såna här dagar finns det nästan inget ute eller inne. Fönster och dörrar står vidöppna och vi springer ut och in hela tiden. Maten lagas till stor del och äts ute och man hade nästan föredragit att sova ute också. Tänk så många timmar som redan spenderats på altanen, hoppas det bjuds på fler under semesterveckorna också.
 
Poolen har också varit framme några omgångar.
 

Häromdagen fick jag de här fina bilderna i ett sms från vår granne. Meya och Elsa (vilka annars) tagna på bar gärning med att "tvätta" sina kläder och rulla i en lerpöl.
 
Meyas kommentar: "vi geggade oss"!
 

Man kan inte annat än att skratta, tyckte de var ganska påhittiga trots allt. Är glad att de är ute och leker så pass mycket och inte sitter inne och tittar på film hela dagarna.

Vissmålen

Igår var vi på utflykt med Öppna förskolan. Det var avslutning och lite avtackning för Siv som ska gå i pension.
 
Efter rundturen och ponnyridningen grillade vi korv och fikade. Det var en jättehärlig förmiddag och vilken tur med vädret. Idag har det ju varit regn och rusk.
 
Mormor var snäll och följde med på utflykten, trevligt sällskap och hjälp
 
 Väldigt kul med alla djur
 
 Uppvärmning inför ponnyridningen
 
 Meya till häst
 
 Premiärtur för Milo. Han skrattade hela rundan och sa "hej hästen" om och om igen

Maj fortsätter...

... att leverera.
 
I fredags var vi på BVC för att se hur Lennon växer. Han ökar nu stadigt och väger nu 3 830 g och är 54 cm. Skönt att det går åt rätt håll nu. Kan inte förstå att han är en hel månad i morgon. Det gäller att ta vara på dagarna.
 
Strax därefter mötte vi upp Katarina, Amanda och Kim för en dag på Jönköpings marknad. Jag hade inte klarat alla tre själv men fick ju såklart stor hjälp nu. Amanda körde vagnar och höll koll på Milo och Meya sköter sig extra bra när kusinerna är med så det gick galant. 
 
Idag har vi varit på dansuppvisning för Meya. Nu är det sommaruppehåll och vi får väl se om hon är sugen på att fortsätta till hösten. De var verkligen hur duktiga som helst på den stora scenen men halvvägs genom framträdandet blev Meya AKUT kissnödig vilket syntes tydligt haha. Dansläraren såg detta och vi fick ta en kisspaus helt enkelt. Så kan det gå men vi fick ju se en del av dansen i alla fall. Efteråt firade vi med hamburgare på MAX och glass hemma på altanen. Dagen avslutade Meya och grannen Elsa i vattenspridaren. Milo var med på ett litet hörn men tyckte nog att det var lite kallt.
 
Alla duktiga danskompisar
 
 Lennon kör sin egen dans

RSS 2.0