Våra små ljus

Meya har blivit så stor och då tänker jag inte bara på alla kläder som rensats ut på sistone utan på hennes personlighet. Hon är extremt duktig på att ge komplimanger. Saker som "du är så fin i håret, jag älskar dig, du är så söt, du har så fin mage, Milo är så gullig osv." hör vi dagligen. När jag i fredags sa att i morgon och på söndag är pappa ledig sa hon "åååh då ska jag krama honom hela tiden". Snacka om att hon sprider energi och glädje.
 
Meya pratar också väldigt mycket engelska "sorry, stand back, please" och mycket annat kommer helt naturligt från ingenstans. Även Milo hakar på där "mummy, daddy, baby", låter väldigt roligt och gulligt.
 
Barnen var med och lyssnade på lillebrors hjärtljud, mätte magen och annat i torsdags. Då kommer Milo med en liten docka och säger "baby, baby". MVC sköterskan sa då att det är ju en sån liten som ligger i mammas mage. Milo tittar henne djupt i ögonen och säger "mmmm". Gissa om hon blev imponerad men jag fick ta ner henne på jorden lite för han gör ofta så. Visst förstår han väldigt mycket men ibland gör timingen sitt också. Meya är så spänd och förväntansfull denna gången och hon förstår ju verkligen vad som komma skall. Allt var bra för övrigt och i morgon går vi in i vecka 27. 
 
Ska försöka rycka upp mig lite nu då det varit dåligt med energi på sistone. Vi går ju mot ljusare tider!

RSS 2.0