Vilken lååånghelg:)

I helgen har vi jobbat på flitigt minsann. Nu är första etappen el nästintill klar och det är nu fritt fram för snickarna att gipsa alla väggar o tak på båda sidor. Alla uttag, dosor och spottar är nu utsatta och det kommer bli väldigt mycket ljusare än i lägenheten om man säger så. 45 spottar blev det så det är ju tur att man har kontakter, annars hade det kostad 1000 kr + moms per spott... 

Vi har också haft en massa trevligt besök när vi har jobbat. I fredags var Sara och hennes vänner från USA förbi med lunch och vi premiärgrillade på tomten minsann. Lite ostabilt väder så vi fick sitta inne i baracken och äta men det var mysigt det med. Sen har Micke, Katarina och barnen varit där samt lite nyfikna jobbarkompisar till pappa:)

   
  
 

Eldragning

Nu var det ett tag sedan förra uppdateringen. Vi har haft fullt upp att leka elektriker med allt vad det innebär. Har ju STOR hjälp av experten själv, min pappa, som tur är. Annars hade det inte blivit mycket av det hela.

Nu är alla innerväggar uppe och täckta på ena sidan så nu ser man verkligen hur alla rum kommer bli. Det känns stort och luftigt och riktigt bra.

   

Finbesök

Idag fick vi finbesök av syster Sara och Marcus. Förutom en sväng igår hos mamma och pappa har vi ju inte träffats sen september förra året eftersom hon varit i USA 6 månader. Skönt att ha dig hemma igen:)

Efter lite våffelfika i lägenheten åkte vi ut för att kolla på huset. Jag som inte trodde det kunde bli så mycket fulare insåg att jag hade fel. Nu har dom tätat övre delen med rostrött gips ovanför det gröna, blä.

Grannarna håller fortfarande på att måla huset...första gången...


Varning för otäcka bilder nedan:

Framsidan

Baksidan

Det går saaakta framåt och dom har dragit lite rör och ventilation inomhus och satt tak- och stuprännor utanpå. Byggställningarna är borta för att dom snart ska putsa huset. Sedan åker lite innerväggar upp så att vi kan börja dra elen.

RSS 2.0