Äntligen går han!


Upp som en sol...

... och ner som en pannkaka.

 

Vilka dagar vi fick med riktig värme. Inte ofta man kan sitta ute till 22.30 utan att ens behöva ta på sig en tröja.

 

I lördags badade vi i Västersjön och det var faktiskt riktigt skönt tyckte även badkrukefamiljen. Lennon var helt galen och tyckte det var så roligt att bada. Vi missade dock att ta med sandleksaker så det var ett fasligt jagande då han skulle ta alla andra barns spadar och hinkar.

 

När vi kom hem fixade vi poolen så det blev ytterligare någon timmes plaskande, MED hink och spade haha.

 

I söndags var vi hos mormor och morfar och på eftermiddagen åkte vi till Gränna för "Sommarkväll" som det numera heter. Lennon fick stanna i Åsmark och vi mötte upp Ellen, Henrik, Alice och Signe. Artister för kvällen var Dolly Style, Afrodite, Fredá och The Monicer. Det blev en riktigt härlig och varm kväll som slutade med bad för de stora tjejerna.

 
Nu har tyvärr solen försvunnit helt verkar det som så då får man roa sig på annat sätt. Med familj och goa vänner. 
 
 
Idag kom en av Meyas bästa kompisar, Alice, och skulle äntligen sova över. Meya sov hos Alice tidigare i våras men sen har vi inte riktigt fått till något datum som passat. Som de längtat!
 

Semester

Nu har Kristoffer äntligen semester och den har ju startat på bästa möjliga vis med fint väder. Eller ja i måndags var det ju ingen höjdare så då åkte vi till Rosenlundsbadet och roade oss.
 
I tisdags hade jag egentid och uträttade MASSOR av ärenden. Det hade nog tagit mig ungefär en vecka om jag skulle tagit med barnen. 
 
I onsdags var vi i Åsens by kulturreservat och matade djur, åkte häst & vagn, fikade mm. Inte alls mycket folk och jättehärligt väder.
 
Matar fåren
 
Fikapaus
 
Man blir törstig när det är varmt :)
 
Häst & vagn, Lennon satt och vinkade glatt hela rundan
 
Och matning av kaninerna
 
Idag fick Kristoffer lite barnfritt och jag och barnen åkte till mormor. Vi tvättade bilen och leksakerna, klippte syrénträden och rensade rabarber. Lennon sov gott i skuggan under trädet och Meya och Milo klädde ut sig, lekte i vattnet, lekstugan och kojorna som mormor fixat. En härlig dag helt enkelt.
 
 
Och det bästa av allt...det är läääänge kvar på semestern!

Födelsedag

Nu har det varit min tur att fylla år och jag fick en helt fantastisk födelsedag trots att jag egentligen redan firat i Dubai.
 
Jag, Meya och Milo åkte tillsammans med våra vänner Cicci, Theo, Hanna, Victor och Vilma till Hjo. Men först stannade vi för frukost, jordgubbar och glass i Habo. En solig men lite blåsig dag som bjöd på shopping, tågtur, glass i hamnen osv. 
 
 
Mormor och Lennon var hemma och senare slöt även morfar upp. Det vankades ju mat och tårta :) Tack för alla gratulationer. Ett år äldre, ett år rikare.

RSS 2.0