Vinter

Nu är det väl ändå vinter på riktigt. Vi har varit i Gränna några dagar och bakat pepparkakor, lekt i första snön och haft det mysigt.
 
Meya bakade fina små pepparkakor som vi bjöd gammelfarmor på
 
 Milo klöktes av degens konsistens så här blev det inga peppisar gjorda
 
 Men kaveln var god i alla fall
 
 Många turer på snowracern
 
 Milos första möte med snön
 
 Vinterns första snögubbe och snölykta
 
 Och lite syprojekt, Meya nålade massor

PysselMilo har gjort detta fina höstpyssel på förskolan. Det hade tydligen sysselsatt honom lääänge och det kan jag tänka mig. Finns nog ingen som älskar småplock mer.

Första figurerna

Meya har ritat sina första riktiga gubbar/gummor och jag måste säga att jag är riktigt imponerad. Hon har fått med många detaljer såsom ögonbryn, örhängen mm. och de är ju jättefina eller vad säger ni?
 
 
 

Tillbaks

Nu är vi tillbaks efter ett långt uppehåll. Vardagen har kommit igång men vi har fortfarande mycket tid tillsammans i slutet av veckan. Det känns så skönt.
 
Det går jättebra på förskolan både för Meya och Milo. En av Meyas bättre kompisar, Alicia från föräldragruppen, har börjat på Meyas avdelning och hon tycker det är så roligt. Milo är så nära att gå och igår kväll gick han några steg mellan mig och Kristoffer. Ska bli skönt när han släpper taget och det kommer att spara många byxknän framöver...
 
Meya pysslar om lillebror på morgonkvisten
 
För ett par helger sedan var vi i Stockholm och hälsade på Tobbe, Jenny och kusinerna Olivia och Julia. Även om de inte träffas så ofta tog det ungefär 10 sekunder innan Meya och Olivia var i full gång och de hade så roligt ihop resten av helgen. Julia börjar komma ifatt Milo på alla plan. Hon växer så det knakar och kunde både vinka, klappa händer och stå en liten stund utan stöd trots att hon bara är drygt 9 månader. Vi fick supergod mat i vanlig ordning och hade det så mysigt. Milo fick också sin första, välbehövliga klippning av Jenny.
 
 
Meya längtar otroligt mycket till födelsedag och jul nu och pratar knappt om något annat. Kalasen har vi börjat planera, det blir ju trots allt tre stycken. Första tomten har vi också träffat och Meya ville att jag skulle ta bild på dem.
 
Förra helgen var jag i Göteborg med jobbet och i morgon åker jag och Meya till Göteborg för att hälsa på Nikki, Sara och Marcus. Ska bli mysigt med en riktig tjejhelg.
 

RSS 2.0