Välkommen in

Vi har fixat ordning lite i hallen. Öppen planlösning i all ära men det blir väldigt rörigt med alla kläder i hallen som man har full utsikt mot från matbordet. Har länge klurat på en lösning och nu är det faktiskt klart. Blev superbra faktiskt och ger ett mycket lungare intryck så välkommen in!
Före
Efter

Midsommar

Än en gång blev vi medbjudna till Skummeslöv över midsommar. Det börjar nästan bli en tradition. Tyvärr blev vädret sämre och sämre ju längre söderut vi kom så dans runt midsommarstången fick vi tyvärr hoppa över. Däremot avnjöt vi en underbar lunch i stugan tillsammans med Henrik, Ellen och Alice.På kvällen blev det grillning, gitarrspel och dans. Vi lyckades få till en supergod potatisgratäng med massor av grädde, ost och vitlök, krämigt värre.Lördagen visade sig däremot från sin bästa sida och redan vid 10.30 var vi i Halmstad, den då sovande staden. Inte ens utgången från parkeringshuset hade öppnat så vi fick ta bilvägen ut. Men lekplatserna är ju som tur är alltid vakna så det blev en tur dit. En väldigt rolig lekplats med pippi tema.
Efter en god lunch i Halmstad åkte vi till Mellbystrand och åt glass, badade fötterna i havet och gick på tivoli. Vilken mysig dag vi fick!Tack familjen Rådhammar för en härlig vistelse i stugan.

Göteborg

Helgen tillbringade jag helt själv i Göteborg. Eller inte riktigt själv eftersom jag hälsade på min syster och hennes sambo men Meya och Kristoffer lämnade jag hemma.

Vi hade en supermysig tjejhelg med shopping, bio, god mat och såklart fika. Tänk att vi kommer att vara mammalediga en tid tillsammans. Även om det är en bit mellan oss så kommer vi nog kunna få till lite besök hos varandra.

Lite shopping blev det ja, till en början bara till mig själv men när vi kom till Zara butiken kunde jag inte motstå frestelsen att köpa något till Meya också. Till mig blev det en svart underklänning, 2 mammaklänningar, en morgonrock och ett par skor. Sen hittade jag dessa tuffa kläder till Meya.Idag har de rest huset på tomten precis bredvid oss. Kristoffer har fått en glimt av killen som ska bo där också och han verkar vara i vår ålder. Blir spännande att se vad det är för några.

Kontroll

Igår var det dags för 2,5 årskontroll hos BVC och jag var mycket stolt när vi gick därifrån en halvtimme senare.

I väntrummet uttrycker Meya "vad mysigt vi har det mamma". Och jag har faktiskt alltid tyckt att det är lite mysigt att gå till BVC så det smittar väl av sig.

Meya pratade på över förväntan och gick runt i rummet och tittade på alla roliga leksaker. Hon var trygg från första stund och det är så skönt att hon inte bara osäkert ska klamra sig fast vid mig. Hon är grym vår tjej!

Vuxit hade hon gjort också. 94 cm lång, vilket är en kurva över medel, och 14 kg som var precis medelvikt.

Nästa kontroll är inte förrän vid 4 år men hon får väl följa med när bebisen ska dit sen vilket är betydligt oftare.


Glassbilen

Ingen ordning på dagarna men det kan man ju leva med när man får vara ledig sådär mitt i veckan. Igår började jag dagen med en härlig morgonpromenad, det skulle man ha tid för varje dag för bättre start finns inte. Sen var det flagghissning såklart och vid lunch åkte vi enligt tradition till våra vänner på Stensholm. Det blev 3-kamp och grillning i det inte så tokiga vädret.

Idag har de haft lite avslutningsfirande på förskolan. Polis, brandkår och glassbilen var på plats och det var ansiktsmålning mm. Som ett sammanträffande kom glassbilen ikväll och stannade precis utanför vårt hus. Den har aldrig stannat på vårt område tidigare... Undrar just vem som snackat till sig den dealen.


I morgon bär det av till Göteborg för min del, övriga i familjen får stanna hemma. Två gravida systrar ska såklart se "What to expert" på bio. Ska bli så mysigt att ses. Sista gången på tu man hand för ett tag.

Ultraljud nr 2

Här kommer ytterligare en hälsning från magen, denna gång i vecka 20. Allt såg jätte bra ut även denna gång. Nu får vi vänta tills första semesterdagen, då är det dags att lyssna på hjärtljuden mm.

RSS 2.0