Snäll doktor

Meya är mycket bättre men eftersom hon fortfarande har hosta och vi hade en tid på vårdcentralen så gick vi dit. Jag ringde ju redan igår morse men då var det fullt hela dagen.

Det gick superbra hos doktorn som inte hittade några större fel förutom en segdragen infektion då. Hon sa att bara hon orkar med så är det fritt fram för förskolan igen. Vi får se hur hon mår i eftermiddag, men kanske att hon kan gå en stund i morgon i alla fall.

Efter undersökningen fick Meya ett klistermärke av doktorn. Sedan upprepade hon hela vägen hem "snäll doktor, snäll doktor, snäll doktor". Med andra ord ett lyckat besök och det blir nog inga problem om vi behöver komma tillbaka. Själv är jag helt slut efter morgonens utflykt, undrar vem som är sjukast egentligen haha.


Första bilden är från väntrummet och på den andra håller hon krampaktigt i sitt klistermärke


Igår var morfar förbi med en gåstol och en babysitter till Meyas dockor, som mormor fyndat. Det förgyllde hennes dag, stackarn har ju fått gå hemma sen i torsdags. Tack snälla ni!


Semlor till sjuklingarna

En semla måste man ju få dagen till ära. Sjuk eller inte! I morgon blir det vårdcentralen med Meya som haft feber och hosta sen i torsdags. Stackarn!


Varsin våning

Just nu är det sjukstuga på ovanvåningen och bakning och brasmys på nedervåningen. Jag har såklart valt nedervåningen medans de två andra stackarna får vara där uppe. Synd bara att inte smittan kan stanna där uppe, då hade jag ju kunnat få lite besök här nere. Är sååå rastlös.

Har nog glömt visa vår fina lampa och köksbordspimpning. Lite ljusare nu när våren är på ingång, det gillas.


Ja helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Grannmiddagen ikväll blev inställd och mycket annat går ju inte planera in heller. Vet inte vem det är mest synd om, mig eller sjuklingarna haha! Får väl dra fram kalendern istället och planera in lite kul framöver.

Memory Meya

Här är det sjukstuga för hela slanten, så tråkigt. Meya och Emelie, Kristoffers syster, som är här denna veckan för praktik är febriga, hostiga och förkylda. Jag hade en släng av feber igår kväll men det känns ändå ganska ok idag. Kristoffer väntar på sin dom...

Här ska ni få se Meya in action när hon lägger memory på sin iPad. Hon börjar bli riktigt duktig nu eller vad tycker ni?Nu ska vi krya på oss!

Närproducerat

Idag fick vi finleverans från Linas matkasse minsann. Närproducerat är finfint ;)


Igår kväll fick Meya bada, vi hällde i badskum och bubblade och hade det riktigt mysigt. Jag tänkte tanken att hoppa i själv men gjorde av någon anledning inte det. Det var tur! Efter en stund sa Meya att hon hade ont i magen och strax därefter flöt det runt lite mörka saker bland badskummet. Så kan det gå... Jaja det var väl tur att det inte var i badhuset i alla fall haha.

Neo får som vanligt stå ut med både det ena och det andra. I eftermiddag fick han agera provdocka då Meya skulle lägga på honom sin scarf både en, två, tre och fyra gånger. Tur att han är så snäll.

Laleh

Slog precis till på ett par biljetter till Laleh i konserthuset i april. Så kul att ha något att se fram emot och extra kul när det händer något här. Väntar på något värt att gå på i Spira men än så länge känns programmet ganska blekt.
Då ska vi bara ordna barnvakt också, någon frivillig???
Igår hade vi Melodifestivalkväll hemma och Micke, Katta, Amanda och Kim var också här. Behöver jag säga att de dansade loss till Sean Banan? Själv tyckte jag att Loreen var helt överlägsen. Ser fram emot lite Melodifestivalkvällar framöver.

RSS 2.0