11 månader

Tiden rusar och snart har vi ingen bebis här hemma längre. Idag blir Milo 11 månader gammal och det märks. Han rör sig på ett helt annat sätt nu, upp för trappan, ut på trädäcket, river ner lite här och lite där. Vi har haft en skön sommar kan man säga. Nu är det fullt ös!
 
GRATTIS MILO!
 
 

HT 2013

Idag började Meya på förskolan igen efter 9 veckors sommarlov. Hon började dessutom på den stora avdelningen för 4-5 åringar. Allt gick jättebra och hennes nya fröken var imponerad över att hon ätit så bra. Det gör hon alltid sa jag som inte var lika impad :)
 
Vi fick besök av mormor, Sara och Nikki idag så jag och Milo behövde inte känna oss ensamma. Det blev en mycket mysig dag och Milo och Nikki kommer väldigt bra överens (läs: pussas hela tiden).
 
Kvällsmys i soffan
 
I morgon blir det ut på jakt efter gummistövlar och vinterskor för någons fötter har vuxit sjukt mycket i sommar.

I Åsmark

Nu har Kristoffer jobbat en vecka och förskolan börjar först på tisdag så vi passade på att spendera några dagar i Åsmark hos mormor och morfar.
 
Onsdagen började med underbart väder och blåbärsplockning. Inte i skogen utan efter lite lyxigare förutsättningar. Meya plockade massor av fina bär första timmen men tröttnade sen lite vilket man kan förstå.
 
Välbehövlig vilopaus
 
Goda bär till frukost
 
På torsdagen åkte vi till Visingsö och vädret visade sig från sin bästa sida hela dagen. Vi var ett helt gäng då mormor, morfar, Sara, Marcus, Nikki, Marcus bror Tobbe, Sandra och lilla Lowa var med.
 
Meya lånade med morfars kikare
 
Körde lastbil med släp
 
Polisbil
 
Grävmaskin
 
I karusellen valde hon motorcykeln till morfars stora förtjusning
 
Milo myser med morfar

Och med mormor
 
Och med mamma
 
 
Meya hittade flera lekkompisar på Öa
 
Nikki springer nu runt för fullt och följer gärna efter Meya

Det blev även en remmalagstur men Meya fick byta plats efter en stund för hon tyckte guiden pratade så högt att hon fick ont i öronen ;) Har hon hört sig själv nån gång undrar man ju då...
 
Fredagen var betydligt höstigare men efter en kanonsommar kan jag tycka att det är lite mysigt. Välkommen höst!

Spanien 2013

Vilken sommar vi haft, 5 veckors strålande solsken varav de sista 2 i Puerto Banos, Marbella. Puerto Banos har en stor hamn med massor av enorma lyxbåtar och på gatorna glider lyxbilarna omkring. Vi hade hyrt en lägenhet på 150 kvm med en stor terrass tillsammans med Kristoffers syskon med familjer. Totalt 11 personer alltså. Dagarna fylldes av bad, morgonpromenader, shopping, marknad, god mat och god dryck. Strålande solsken varje dag så vi kunde bara sitta och njuta. Och det bästa med Spanien är nog alla fina blommor och växter. Blir så glad av detta vackra.
 
Men visst, allt var inte en dans på rosor. Vi hade bl.a. problem att välja glassort, fick sand mellan tårna, solen i ögonen, svettningar mm ;) Meya försökte hänga på sina kusiner och Vickys systerdotter Nicole så gott det gick. Hon växlade som vanligt mellan att skina som en sol och mullra som åskan men var hon bara mätt och inte för trött gick det väldigt bra. Milo var lite gnällig när han fick sitta på golvet, men blev han runtburen var han nöjd. Han har blivit lite bortskämd med det under semestern.
 
Ganska många dagar tillbringade vi vid poolen och i början hade Meya både ärmpuffar och simring då hon inte bottnade. Efter några dagar åkte simringen av och hon tog för sig mer och mer. Sista dagen hoppade hon alldeles själv från kanten. Kim lärde sig att simma helt utan ärmpuffar, inte illa då han inte ens är 6 år gammal.
 
Klicka på bilderna för att visa dem större.
 
En dag vid poolen och vår fina terrass

 
En dag vid havet
 
Mer poolhäng och lite tivoli
 
 
Nicole har anlänt

 
Meya hittade mammas läppglans innan hon somnade
 
Morgonpromenad och mer tivoli
 
 
Långpromenad in till Marbella
 
 
 
Solig frukost
 
Bad i Marbella
 
Hela gänget sista kvällen

RSS 2.0