Krypdags

Närmare än så här kommer man knappt. Nu är det slut på lugnet.
 

Full fart och tvärnit

Dessa veckor har verkligen varit upp och ner. Jag har haft mycket på schemat allt från massage, frukost med nyfunna vännerna, dockteater, pyssel på bibblan, teater med Milo och musikteater samt bio med Meya mm.
 
Torsdagen den 13 november åkte jag och Lennon till Ryhov för att hälsa på min farmor. Hon låg på gyn då de hittat något i magen/underlivet. Hon orkade inte med några behandlingar så jag visste att det var sista gången som vi skulle ses. Hur tar man farväl??? Fina farmor som trots sina 17 barnbarn, nästan lika många respektive och 30 barnbarnsbarn hade koll på allt och alla. Tidigt söndag morgon den 16 november somnade hon in. 1 december är det dags för begravning, barnens första då det var önskemål om att alla skulle komma. Meya har blivit väldigt kärleksfull och känslosam på sistone så vi har nog lite att prata om sen.
 
Själv får man sig också en tankeställare. Hur lyckligt lottad man är som har världens finaste familj, vänner, grannar osv. Vi får vara rädda om varandra!
 
Meya 1 år, gammelfarmor och kusin Olivia
 
Alltid så fin i sitt långa hår. Vila i frid!

Leos lekland

Suck för detta skitväder. Inte ens ungarna vill gå ut. Vi drog iväg till Leos lekland och det blev succe' som vanligt. Meya drog med mig i värsta rutschkanan, typ fritt fall. Vi hade så roligt! Även Milo åkte det mesta och tyckte det var jättekul.
 
Svårt att fånga dessa yrväder på bild.
 
 
 
 
 
I morgon är det kompisvecka på Meyas dans och kalas på eftermiddagen.

Meya-tid

Häromveckan var jag, Meya, hennes kompis Alicia med mamma på hockey. Efter 15 min frågade Meya när vi skulle åka hem. Sa till henne att passa på att skrika och heja fram HV för i arenan får man skrika hur mycket man vill. Trots att vi satt precis nedanför klacken trädde Meyas gälla stämma fram väldigt bra :)

Som det hejades resten av matchen. Vi hade sååå roligt och hon vill gå igen.


I torsdags var jag med Meya på förskolan tre timmar. Hon visade mig runt och vi spelade spel, lekte med dinosaurier och tittade i hennes pärm som hon haft sedan hon började, bara 13 månader gammal. Jag var även med på miniröris och samling. Det var verkligen uppskattat och jag är så glad att det blev av. Milo byter ju avdelning efter jul så tänkte vara med honom då istället.

Hon har verkligen blivit så stor nu och det gäller ju att passa på så länge de vill veta av en.

6 månader

Idag är vår lilla bebis inte så liten längre utan hela 6 månader. 
 
Han kan sitta någorlunda utan stöd, har bytt till sittvagn och dagen till ära kände vi att första tanden är på väg upp. 
 
Grattis världens goaste och gladaste Lennon
 
 

RSS 2.0