2-års firande

Nu har vi firat Milo hela helgen och han verkar väldigt nöjd med presenter, kalas och framförallt tårtorna. Födelsedagen började såklart med skönsång från övriga familjen och uppvaktning på sängen. Milo (läs Kristoffer) fick ett Playstation 4 men allra gladast blev han såklart över sin kickbike. 
 
Fika på mattan
 
 
På lördagen hade vi kalas för våra vänner. 9 vuxna och 9 barn blev vi tillslut. Lika trevligt som vanligt och barnen lekte från första stund. Dagen till ära bjöd vi på tågtårta, Milo är ju lite av en tågfantast.
 
 
På söndagen kom Katarina, Micke, kusinerna Amanda och Kim samt mormor och morfar. Då åt vi fläskfilégryta och glassmarängtårta. Smaskigt värre.
 
 
Tack alla ni som kom, Milo har haft en fantastisk 2-års dag.

Grattis Milo

Grattis vår fina kille på din 2-årsdag!!!
 

Mellis på toppen

Idag tog vi med mellanmålet upp till tabergstoppen. Visst smakar det lite bättre med fin utskikt. Även kameran fick följa med på äventyret.
 
Underbara höst säger jag bara...
 

Själv

Milo fyller ju snart två år och kan redan väldigt mycket själv. Det säger han också när jag ska hjälpa honom med något. Själv mamma, själv!
 
Han har fått smak på Meyas kick bike och så fort hon lägger ifrån sig den är han där på två röda. Han tränar och tränar men den är såklart lite stor för honom men jag vet ju vad han önskar sig i födelsedagspresent...
 
 
Såhär fin blev han när vi klippte håret förra veckan. 
 

Sällskap

Just nu har jag ju väldigt mycket sällskap av den här godingen men han sköter sig otroligt bra så inte mig emot. Denna veckan har han varit med på två jobbmöten med efterföljande middagar. På det första var han vaken nästan hela tiden men på det andra hade jag vagnen och då sov han mestadels som en stock.
 
Meya och Milo är ju såklart minst lika goa men Lennon är helt klart enklast att ha med just nu. Det lär väl ändra sig snart...


Allt på samma gång

Det finns så mycket aktiviteter just nu för barnfamiljer som behöver komma ut lite. 
 
Adelövs marknad, Huskvarna marknad, äppelsafari, Råslättsdagen, Vaggerydsdagen, Tenhultsdagen, Solåsens invigning, Bergets dag mm, mm. Men varför ska allt vara typ samtidigt?
 
Vi har i alla fall varit på Adelövs marknad och Bergets dag. Båda eventen hade shortsväder, riktigt härligt.
 
Glasspaus på Adelövs marknad
 
Och karusellåkning
 
Knappt något färgämne i den klubban...
 
Meya vill bli brandtjej säger hon
 
Alla bränder släckta
 
Milo var också nyfiken
 
 
Meya har också haft sin första övernattningskompis. Tjejerna skötte sig galant och tyckte det var så spännande och mysigt. Sen måste man ju sköta sig så man inte missar lördagsgodiset såklart. Kvällen efter sa Meya att det var så mysigt när Elsa sov över. Kan nog bli fler gånger.
 

Dop

Förra lördagen hade vi dop för Lennon. Vi var 16 vuxna och 6 barn som började med lunch hemma hos oss. Därefter åkte vi gemensamt till Månsarps kyrka för själva dopet och efteråt åkte vi tillbaka hem för tårta och kaffe. Ett superbra upplägg eftersom vi kunde förbereda all mat innan gästerna kom.
 
Tack alla ni som kunde komma, vi hade en fantastisk dag! 
 
 
 

Lennon 4 månader

 
4 månader idag, för övrigt en väldigt bra och trivsam ålder. Kan vi stanna där ett tag?

RSS 2.0