Första gången

Det är mycket man ska göra för första gången när man är bebis. Idag testade vi den nästintill antika hoppgungan samt barnstolen. Båda var redan uppskattade och kommer nog bli succé framöver.
 
Men shit vad stor killen ser ut när han kommer upp i sittande läge.
 
 
 

Bröderna bus

Milo pysslar och donar med Lennon och skiner upp som en sol varje gång han ser honom. Gulligare storebror får man ju leta efter. Härom morgonen stoppade han in nappen och gungade på vaggan "gung gung gung gung". Lennon somnade om gott. Vilken barnvakt!
 
 
Det är väldigt nära en vändning från rygg till mage nu, men det underlättar ju inte när tummen ska vara i munnen samtidigt...
 
 Vår minsta solstråle

Testpanel

Vi har fått hem ett helt gäng pennor från BIC Kids (bickids.com) via en Buzzador kampanj. Perfekt nu när Meya har börjat intressera sig alltmer för bokstäver och att skriva. Alla pennor hjälper till att få rätt grepp redan från början. Så nu är det bara att öva, öva och öva.
 
 
 

BIC Kids Learnersortiment

  • Anpassad för den lilla, ovana handen
  • Passar både höger- och vänsterhänta
  • Gul markering visar korrekt fingersättning (gäller alla pennor i hela sortimentet)
  • Greppstöd och stödkant underlättar fingrarnas placering
 

Jag tycker att du också borde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är riel):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=riel>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=riel

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden riel till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador riel till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.


Syskonlika

Alla tre syskonen Andersson är nog syskonlika men Meya och Lennon är otroligt lika vid 3-4 månaders åldern tycker jag. Håller ni med?
 
 
 
 

Stora grabbar


Milo har nu sovit sin första natt i STORA sängen. Vi har dessutom dragit ner på nappen till endast sovtid så det blir lite lättare att ligga kvar. Första natten gick jättebra, hoppas det fortsätter så. Gårdagen var fruktansvärt gnällig, nappen hit och nappen dit. Men idag har han inte frågat efter den en enda gång. Duktiga Milo.
 
Anledningen att vi bytte säng just nu är ju att Lennon, som växer i rekordfart, snart behöver spjälsängen. Vad hände med vår nyfödde bebis?
 

Hjo

I torsdags fick vi träffa Nikki, Sara och Marcus igen och den här gången i mysiga Hjo.
 
Vi började med ett besök på Hem och Hobby som är en lågprisbutik med tyger, inredning och leksaker. Inte så mycket blev shoppat men några presenter och bra-att-ha grejer hittar man ju alltid.
 
Därefter åkte vi ner till hamnen för att äta lunch. Det blev Vätternlax såklart, mycket gott. Tack för en mysig utflykt.
 
 
 
 
 
Men man blir ju lite trött...
 
 Glasspaus på moster Elins såklart
 
 Då vaknade Milo
 
 Lennon myser hos moster Sara
 
 
Bad i Baskarp
 
 
Tittar på båtar
 
 
 
Badkrukorna

Halmstad

Fjärde semesterveckan bar det av till Halmstad. Katarina, Micke, Amanda och Kim bodde tillsammans med Eleonore, Ola, Alvin och Max på Hagöns camping. Vi hängde där en del och grillade gott på kvällarna men sedan drog vi oss tillbaka till vårt hotellrum i Halmstad. Snacka om lyxcampingliv. 
 
På onsdagen besökte vi Halmstad äventyrsland. Det regnade hela vägen ner, precis som när vi var där för två år sedan. Men väl på plats lyste solen på oss hela dagen. Så kul att se barnen med ett leende upp till öronen hela dagen. De älskade det.
 
 
 
 
Nära till den stora lekplatsen
 
 Långbord i förtältet

Skåne

Tredje semesterveckan spenderade vi i Skåne. Det blev inte riktigt så mycket aktiviteter som det brukar pga. hettan och att bilen gick sönder men en hel del släkt och vänner hälsade vi på. 
 
Farfar och Siv hade en härlig pool som användes flitigt.
 
 
 
Pärla är alltid kul
 
En dag besökte vi Trollabadet i Broby
 
Trubaduren Niklas
 
 
Trivsamt på soldäcket
 
 
En riktig idyll
 
 Moster Susanne hade också en stor pool
 
 Kristoffer och Niklas hälsade på gammelmormor Esteri
 
 Och en trevlig kväll hos Rille och Josephine i Älmhult
 
 
Kräftfiske i farfars damm
 
 Barnen älskar att vara hos farfar och Siv
 

Mer semester

Semestern har verkligen fallit barnen i smaken. Andra veckan besökte vi Leos lekland, Slottsskogen, Liseberg och Borås djurpark. Vi fick låna moster Sara och Marcus lägenhet mitt i Göteborg, kunde inte bli bättre. Dessutom hade vi besök av mormor, morfar, faster Katarina med familj och farbror Niklas som bor i Spanien. Vi badade i Åsasjön och grillade gott. Vilken semester.
 
Kvällsmat på altanen... i baddräkt
 
Party i Slottsskogen
 
Mycket spring i benen
 
 
Meya klappar gärna
 
Medan Milo pekar och vinkar på avstånd
 
 
Milo letar efter storasyster
 
Mellis uppladdning innan Liseberg
 
Nöjd lillebror i vagnen
 

Världens mest kramgoa unge
 
Somnade i kön till farfars bilar
 
Borås djurpark
 
Coolaste divan
 
Världens bästa storasyster
 
Björnen sover

3 månader

Grattis finaste Lennon på 3-månadersdagen!
 
 

RSS 2.0