Fokus

Meya har vuxit så mycket de senaste veckorna. Hon har fått ett tålamod och har otroligt lätt för att lära just nu. Självförtroendet är också på topp. När vi frågade om hon kunde en viss sak svarade hon "ja det tror jag, fast jag har inte testat än". Så skön inställning, man har mycket att lära av en 5-åring.
 
Idag tränade hon på att åka inlines. Vad bra det går sa jag. "Fokus mamma, man måste ha fokus så går det". 
 
 
Hon har också börjat rita och skriva mycket mer detaljerat. Eller vad säger ni om nedanstående:
 
Tom & Jerry (dock ej helt färdig)
 
En liten mus
 
Hon skriver mycket bättre, både för hand och på datorn
 
Idag har de varit på skolan och även ätit lunch där. Efter lunchen är hela skolan ute tillsammans och då träffade Meya två nya kompisar från 2:an. Hon var så stolt att hon hoppade på stället när hon berättade. Hon känns väldigt redo för förskoleklass nu men först ett lååååångt, härligt sommarlov.

Kommentarer
Postat av: Marina

Oh my, inlines alltså=) Haha, det vet i sjutton om jag vågar ge Elsa. Men men, det lär väl vara det hon önskar sig inom kort om Meya har det. Vi som hade tänkt ge Elsa en kickbike i 6-årspresent. Kanske lika bra att tänka om bums=)

2015-06-03 @ 17:37:52
Postat av: Elin

Haha ja hon bestämde sig igår för att hon minsann skulle lära sig. Och det gick väldigt bra. Köpte ett par begagnade för ett tag sedan men håller entusiasmen i sig blir det kanske ett par nya nästa år. Såklart risken finns ju att det smittar av sig till andra sidan häcken haha!

2015-06-04 @ 11:04:26
URL: http://tahe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0