Spanien

Vi har verkligen kramat ur det bästa av sommaren kan man säga. När Sverige bjöd på lite mindre bra väder åkte vi två veckor till Nerja i Spanien där det var den varmaste sommaren på länge. Vi hade tillsammans med Kristoffers syskon med familj hyrt samma hus som vi bodde i 2010 så vi var 6 vuxna och 5 barn. Det gick väldigt bra, vi är ju vana att resa ihop nu. 
 
Vi kom några dagar efter Katarina och Micke så de hade middagen klar när vi anlände till huset vid 18 tiden på kvällen. Så lyxigt. Man skulle kunna sammanfatta resan såhär: poolhäng, grillning, isglass, vin, svett, tappade tänder, morgonpromenader, marknad, havet, restaurang, sena kvällar, skratt, kusinmys, spel, dansuppvisning, utflykt, branta backar, smoothie, räkafton men också lite översvämmning från tvättmaskinen, ögoninflammation, halsont, tandvärk, klämd nagel, trasig taxi. Som ni ser övervägande bra saker så resan är vi väldigt nöjda med. Så kul att träffa Niklas fästmö från Brasilien också. 
 
Både Meya och Amanda tappade varsin tand (Meyas första)
 
Sopborstens bästa vän
 
Meya har fotat mamma och pappa
 
 
 
 
 
Meya träffade många nya kompisar, vissa ganska efterhängsna
 
Poolen innen öppning :)
 
 
En av höjdpunkterna var utflykten till Spaniens vackraste bergsby Frigiliana. Så otroligt mysig med de smala gränderna och små mysiga butikerna. Dessutom hamnade vi på en toppenrestaurang och alla var så nöjda med maten.
Vår terass uppifrån och vattenfallet där en ödla bodde
 
 
Två kvällar hade barnen dansuppvisning på terassen. De hade gjort personliga biljetter, laddat ner låtar från Spotify och övat in en korreografi anpassad efter texten i låten. Efteråt samlade de in pengar i sina hattar. Så sjukt duktiga och söta. Det blev dyra kvällar haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0