Meya-aktiviteter

Meya har nu gått en termin på simlekskolan och hon har tyckt att det har varit så roligt. De har lärt sig mycket såsom att simma med benen, hur man tar armtag, flyta på rygg, livräddning, klädsim mm. Dessutom har hon lärt sig att dyka men jag vet inte om det är genom simskolan eller på eget bevåg. 
 
Två märken har hon tagit: livbojen blå och doppingen. Vi får se om det blir fortsättning till hösten eller om hon kanske lär sig att simma i sommar. Vi kommer ju ha mycket tid att öva i Spanien.
 
Hon har även lärt sig cykla nu och eftersom det varit på G ganska länge är hon väldigt säker när hon tar sig fram. Vilken frihet att kunna cykla med kompisarna runt området.
 
En annan kul aktivitet vi gjorde förra helgen var att rida. Meya fick rida ut i skogen på den största hästen precis som hon önskat. 
 
Meya har också blivit ganska pysslig vilket hon aldrig varit tidigare. Hon ritar, klipper, klistrar ansiktsmasker, drakar osv. Den här ugglan i lego slängde hon ihop på 5 minuter innan frukost. Fin tycker jag.
 
I torsdags var det uppvisning på gymnastiken. Meya hade väldigt mycket energi och gjorde lite piruetter då och då mellan kullerbyttor, ringar och klättring. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0