Skilda vägar

Denna veckan har familjen varit splittrad och alla har varit på varsitt håll förutom jag och Milo som hänger ihop än så länge.
 
Meya har varit hos mormor och morfar måndag till torsdag. De har gått på öppna förskolan och hälsat på mormors gamla jobb. En morgon vaknade Meya och utbrast "vi måste tända lampan och dricka te på sängen". Tur att hon inte kör lika mycket med oss :) Meya har inte varit ledsen, inte ens när jag pratade med henne i telefonen. Hon är så duktig och mycket är mormor och morfars förtjänst för hon älskar att vara i Åsmark.
 
Kristoffer är i Las Vegas och har det lite för bra verkar det som. Han bor på ett helt otroligt hotell som är uppbyggt som Venedig. Ska bli så kul att höra om hans resa. Vi saknar honom.
 
Jag och Milo var i Göteborg måndag till torsdag och hälsade på Sara och Nikki. Så kul att vara där mitt i veckan och få vara med i deras vardag. Vi besökte två olika öppna förskolor och gick promenader, shoppade, fikade och hade det så mysigt. Barnen skötte sig exemplariskt och vi kunde vara ute och flänga hela dagarna utan problem. På torsdag morgon följde Sara och Nikki med oss tillbaka till Taberg och på eftermiddagen hämtade vi Meya. Det var så roligt att se henne igen, men lite tid på egen hand är bara bra ibland.
 
Torsdagseftermiddagen gick i rasande fart. Vi åt våfflor och badade alla tre barnen. Meya var lite svartsjuk på Nikki, hon brukar ju få ha Sara för sig själv.
 
På fredagen åkte vi till IKEA och barnens dag. Där mötte vi upp mormor och träffade även på Katarina och Kim. Kim ville gå till barnpassningen med Meya men de stannade inte så länge för Meya blev lite ledsen. Tror hon tyckte det var lite jobbigt att veta att mormor, Sara och Nikki var utanför och inte veta vad hon missade. Får se om vi testar på det en annan gång istället. Gladare miner blev det när hon blev målad som en fjäril. Hon satt så stilla att jag trodde hon höll på att somna, men hon var bara väldigt fokuserad. Därefter berättade hon för alla IKEA:s besökare att hon var en fjäril, om de skulle missa det liksom. Surare miner blev det på kvällen när vi skulle tvätta bort allt. På kvällen kom morfar och gosade med bebisarna och vi åt god mat tillsammans. Fredagsmys!
 
Efter lördagens frukost var det dags för Sara och Nikki att återvända till Göteborg. Snyft! Men vi ses ju snart igen. Eftermiddagen spenderades med goa grannar på Monkeytown. Mycket trevligt och det fanns ingen överskottsenergi kvar i Meyas ben efteråt.
 
Och så lite bilder:
Finaste tjejerna!
 
Bus kusinerna
 
Milo stormtrivs i sin sittvagn
 
Pyamasparty
 
Fikapaus
 
Våffelkalas
 
  
IKEA

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vilken LYCKA att ha barn och barnbarn.
Det ger mig mening med livet att få vara tillsammans med er.
Att få ha Meya i Åsmark några dagar är fantastiskt roligt.Jag väntar på att Milo också skall få vara här (när han blir lite större som Meya säger).
Kramar

2013-03-25 @ 12:24:14
Postat av: Sara

Åh va mysigt det va! Vi saknade ert sällskap på öppna förskolan idag. Kram från Sara & Nikki

2013-03-26 @ 22:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0