Och en vecka på hemmaplan

Två veckor av semestern har nu gått och den hade väl inte kunnat bli så mycket bättre. Vi har varit ute så mycket som möjligt och jag har passat på att måla så fort tillfälle ges. Nu är alla ribborna till insynsskyddet klara men det finns lite annat som behöver målas också.
 
Efter Skåneveckan var vi ganska trötta allihop. Andra natten hemma sov Milo från 19.00 till 09.30 utan att vakna så vi hörde i alla fall. Meya sover till 9-10 varje dag och tillslut får vi väcka henne för att få i oss lite frukost :)
 
På tisdagen kom Micke och barnen förbi på en förmiddagsfika som även blev lunch. Även Katta dök upp efter jobbet. Så mysigt att se dem igen och snart blir det ju mer av den varan då vi ska tillbringa två veckor tillsammans i Marbella. Vi kollade lite på Google maps och insåg att det blir backigt även denna gång=gratismotion...
 
Onsdagen bjöd på värmebölja och på eftermiddagen kom våra vänner Sofia, Martin, Lova och Stella på lite grillning. Så kul att ses igen.
Meya och Lova får ett bord för två
 
På torsdagen åkte vi till Åsasjön för lite sol och bad. Det var lite blåsigt denna dag och kallt i vattnet men Meya badade minsann tre gånger. Hon har tuffat till sig och är ingen badkruka längre. Mindre tuff var hon på toaletten då hon är extremt äckelmagad och höll på att kräkas då det inte var helt fräscht därinne. Haha själv är man ganska härdad vid det här laget.
På kvällen blev det lite spontangrillning med grannarna som dessutom hade en extra liten tjej hos sig så det var high life här hemma och mycket trevligt som vanligt.
 
Fredagen var lite svalare så jag och Meya passade på att ha lite egentid. Vi åkte till minizoo och loppis i Tenhult, åt lunch på IKEA och uträttade lite ärenden. Bara vi två! Meya klappade getter, råttor, sköldpaddor och en ödla och så hälsade vi på kaniner, undulater, papegojor, vandrande pinnar, ormar, grodor, fiskar mm. Sen blev det såklart ponnyridning också. En helmysig dag helt enkelt.

På lördagen var det dags att ha nattbarnvakt åt Milo för första gången. Mormor och morfar anlände och vi begav oss mot Göteborg för att se Robbie Williams på Ullevi. Våra vänner Klara och Lasse var med och vi laddade med en supergod men sen lunch på restaurang och gick sedan hem till min systers lägenhet för lite vin/öl och snacks innan det var dags. Inte bästa omdömet i tidningarna kanske men jag tyckte det var en magisk kväll. Vädret gjorde såklart en del men Robbie är ju en riktig entertainer och en bra sångare.
 
På söndagen lyxade vi till det med hotellfrukost, Starbucks kaffe och lite shopping innan det var dags att bege sig hemåt. Mormor och morfar hade skött sig alldeles utmärkt sa Meya och vi är så tacksamma att ni kunde ställa upp.
 
I morgon väntar en ny vecka med nya tag. Inte så jobbigt såhär i semestertider direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0