Dopet

Vilken mysig dag vi haft. Dopet gick galant och det var riktigt mysigt i kyrkan då det var doptema och de bjöd in alla barn som döpts under 2012 för att hämta ett doplöv och få en bok. Dessutom sjöng barnkören och predikan hölls kort och konsist. Kyrkan var nästan fullsatt och Milo skötte sig galant. Inte ett ljud på hela tiden förutom när han pratade och skrattade lite med fadder Katarina.
 
Meya var också superduktig och hjälpte till att hälla upp dopvatten. Hon satt stilla i kyrkan och stod med oss därframme under själva dopet.
 
Efteråt åkte vi hem till oss där det bjöds på potatisgratäng, fläskfilé, ytterfilé, tortano bröd och sallad. Till efterrätt blev det kladdkaka och hemmagjord hallonglass. Eloge till mormor som tog hem full pott på tipspromenaden, bra jobbat.
 
Lite bilder från dopet kommer senare, här har Milo redan slängt av sig finkläderna och myser med sin mjuka elefant.
 
Milo tackar för alla fina presenter och för att så många kunde komma
 
Hoppgungan testades häromdagen och är redan en hit

Kommentarer
Postat av: Mormor och morfar

Stort TACK för igår.
Vilken fin och underbar son ni har.
Maten var superb.
Kramar

2013-01-28 @ 05:28:50
Postat av: Marina

Men vad stor han är nu, känner knappt igen honom när han sitter där i hoppgungan! Ser honom mest nedbäddad i vagnen ju=)Vad mysigt det lät med allt som hände i kyrkan under dopet, lite extra liksom. KRAM

2013-01-29 @ 10:36:21
Postat av: Elin

Jag vet Marina, så fort de kommer upp från liggställning känns de så stora. Meya undrade häromdagen när Elsa kommer hit och leker nästa gång så det får bli snart tycker jag.

2013-01-29 @ 10:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0