Fullsmäckad söndag

Helgen blev inte riktigt som planerad. Vi skulle ha åkt till Göteborg torsdag till söndag och gått på Baby Barn mässan på fredagen. Tyvärr var lilla Nikki sjuk hela veckan och vi hoppades in i det sista att hon skulle bli bra. Nu mår hon i alla fall bättre, skönt. Göteborg finns ju kvar och vi har minst två planerade resor dit i vår.
 
Idag har det varit en riktig Meya-dag. Morgonen startade såklart med Latino dans med pappa. När de kom hem berättade Meya att hon varit olydig och sprungit ifrån pappa. Hon är väldigt medveten om när hon är olydig men har så svårt att hålla sig ifrån det. Duktig på att säga förlåt i alla fall.
 
På eftermiddagen gick vi på teaterföreställning på Spira med vännerna Alicia och Caroline. Mamma Mu och kråkan spelades och det var så bra, underhållning både för vuxna och barn. Alicia och Meya satt som små ljus under hela föreställningen och efteråt passade de på att bekanta sig lite närmare med karaktärerna. Vi avslutade en mysig söndagseftermiddag med en god fika på Kaffe Paus. Det får bli fler gånger.
 

Kommentarer
Postat av: Marina

Ja vad ska vi göra med våra små odågor? De är alldeles för självständiga;-)

2013-02-25 @ 13:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0