Plåster

Meya har skadat foten! På något sätt stukade hon den på A6 lekplats igår och kunde inte stödja på den på hela kvällen. Inte på morgonen heller så det fick bli ett besök på vårdcentralen på förmiddagen. Ett inte alltför givande besök men mormor såg till att få komma vidare till röntgen i alla fall. Snälla mormor följde med Meya på dagens äventyr då jag och Kristoffer hade svårt att komma ifrån. Så gulligt, vi kommer och hjälper till med veden i helgen istället. Tjänster och gentjänster...
 
På röntgen gick allt bra och Meya skrattade varje gång de tog en bild. Sköterskan på Ryhov var väldigt snäll och pedagogisk och Meya var trygg i mormors sällskap. Det visade sig i alla fall att inget var brutet och det fanns inga sprickor så allt kommer att läka av sig självt, skönt. Jag hade telefonkontakt med Meya under dagen och hon var otroligt stolt när hon äntligen fått ett fint plåster på sin lilla fot.
 
Lite nostalgi när jag kom hem från jobbet och möttes av en krypande Meya. Nu blir det VAB några dagar, skönt att hon inte är sjuk för nu kan vi ju fortfarande träffa folk. Finbesök väntas nämligen på torsdag.
 
Är så stolt över vår tappra, modiga lilla tjej!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men lilla stumpan. Tur att det gick bra.

2012-09-18 @ 21:46:04
Postat av: Anonym

Stackars lilla Meya. Hon var verkligen tapper och modig hela dagen.Som tur var så gjorde det inte ont hela tiden. Men när hon försökte stödja på foten så kunde hon inte för då gjorde det rejält ont.
Det var beklämmande att se den annars så rörliga Meya komma krypande på golvet. Krya på dig.
Kramar från mormor

2012-09-19 @ 10:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0