2-barns pappa

Kristoffer är nu 2-barns pappa eftersom vi var hos familjerätten igår och skrev faderskapspapper. Själv kan jag fortfarande dra mig ur...eller? Vi firade detta med en barnfri kväll, eller den lill* hänger ju på varken man vill eller inte. Efter familjerätten åkte vi en liten runda, tog en kaffe i stan, åt på "En italienare o en grek" och var på bio.
Vi hann med typ hur mycket som helst. 
 
Efter en lugn morgon åkte vi och hämtade Meya som sovit hos kusinerna i Vaggeryd. Shit vad man saknar henne trots att man inget hellre vill än att vara ensamma ibland. Hon lyser verkligen upp tillvaron på Ryavägen 6.
 
Ikväll är Kristoffer på grabbfest så vi har haft tjejkväll här hemma med amerikanska blåbärspannkakor, godis, målning av naglar och snart är det dags att smälla igång en tjejfilm.
 
Nu har nästan 90% av graviditeten passerat sen kan det ju bli både tidigare och senare än beräknat. Hoppas på lite tidigare även denna gång men det vet man ju aldrig. Ska faktiskt bli skönt att bli av med kalaskulan och få njuta av en liten bebis istället. Hoppas verkligen allt kommer att gå bra, fick i fredags ett lite för nära exempel på hur mycket som faktiskt kan gå fel. 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilket datum är det beräknat? Man vill ju kunna hålla lite extra koll när det börjar närma sig! Familjerätten slipper vi för när man är gift är det ju en självklarhet vem som är pappan ;)
Kram Sofia

2012-09-15 @ 22:01:04
Postat av: Elin

19/10 är det beräknat men det känns som om den kommer att ta sig ut vilken dag som helst... genom magen.

Hihi själva behövde vi två vittnen, hur nu dom skulle kunna veta :)

2012-09-15 @ 22:53:32
URL: http://tahe.blogg.se
Postat av: Frida- mamma till Elliot ♥

Åh det börjar verkligen närma sig förlossning nu ju! Shit va tiden går fort! :)

Meya har ju blivit en riktig liten söt tjej med ;)
Hoppas hon blir en stolt storasyster till er lill* buse sen :D

Kraam

2012-09-17 @ 19:37:35
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0