Kräknatt

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta.
 
Igår hade vi goda vänner på middag som skulle gratta Milo och oss. Meya hakade upp sig på att Theo, deras pojke, inte skulle äta för han hade redan ätit. Hon brukar ju inte vara den som matvägrar direkt men det var helt omöjligt att få i henne något. Efter en stund satt hon och somnade vid matbordet vilket nästan aldrig händer, speciellt inte när vi har gäster. Hon kändes varm så jag la henne i soffan. Efter en stund började hon gnälla lite så jag bar upp henne för trappan för att lägga henne i sängen. 
 
Då kom det... 
 
Kräks utanför badrumsdörren. Meya tyckte det var jättejobbigt att hon hade kräkts på golvet men vi försökte få henne att förstå att det inte gjorde något och att sånt händer när man är sjuk (väldigt tacksamma dock att det inte kom i tygsoffan). Vi hade just dukat fram kaffe och kaka men det får vi ta en annan gång. Hoppas hoppas att de klarar sig.
 
Hon vaknade några gånger under natten och kräktes lite slem i toan. Milo kräktes i vanlig ordning och Neo hade tuggat blomblad och kräkts utanför vår sovrumsdörr. Ibland är livet underbart :)
 
Meya hittade en princessklänning som hon fått ärva och som jag hade hängt i hennes rum. Hon blev överlycklig och sa "den var cool mamma". Vet inte riktigt om cool var det mest beskrivande ordet men men... Det är väldigt underhållande att höra allt som ploppar ur hennes lilla (eller kanske rättare sagt STORA) mun.

Kommentarer
Postat av: Syster Sara

Oj oj, riktigt kräk-kalas då. Hoppas att det går över fort och att ni andra klarar er.
Kram kram
//syster Sara

2012-11-15 @ 14:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0