Såhär i efterhand

Vi har varit lite sjuka och frånvarande men det tar vi igen nu såhär i efterhand.

Det har varit många sköna vårkvällar på senaste men i onsdags när förskolan hade gårdsfest kom såklart regnet. Vi hade ändå någorlunda tur för ösregnet kom inte förrän det var dags att gå hem. Barnen njöt lika mycket ändå om inte mer för nu kunde man ju dessutom hoppa i stora vattenpölar...


Meya och Alicia i regnet

På gårdsfesten var det sång, ansiktsmålning, clown, lottförsäljning, chokladhjul mm. Dessutom fick man köpa kakor och knäckebröd som barnen bakat samt små plantor som de sått. En jättemysig kväll trots allt som visar hur engagerade de är på förskolan.

I fredags var det tjejträff och inredningsparty från Living and Room i ett av grannhusen. Alla tjejer i vårt område var inbjudna och även om inte alla kunde komma blev vi ett bra gäng. Fick träffa många av de nyaste grannarna som jag inte sett tidigare så det var supertrevligt.

På lördagsmorgonen bar det av till Skåne och konfirmation för Kristoffers kusin Gustav. Det var lite av en utmaning att hålla Meya tyst i kyrkan i en och en halv timme... Det gick ganska bra men den fullsatta kyrkan fick sig ett gott skratt när Meya högt och tydligt säger "jag har bajsat!".

Efteråt var vi bjudna hem till Hans, Marie, Hanna och Gustav på supergod mat. Meya hade fullt sjå med alla djuren; kaninen, undulaten, katten och de gigantiska fiskarna i akvariet.

Helgen fortsatte i djurens tecken. Hos farfar, Siv och Emelie finns förutom hunden Ronja lite kräftor i dammen. Meya hjälpte farfar att kolla om de ätit på sillen han lagt i tidigare.



Sen blev det studsmattan för hela slanten...


Man blir lite statisk i håret bara

Sen hälsade vi på hos farmor som har två hundar och två hästar.






Innan hemfärd fick vi träffa Siv lite också, hon hade tyvärr fått jobba hela helgen. Meya fick med sig "lite" tågbanor från Brio där Siv jobbat tidigare. Nu kan vi nog bygga en bana som sträcker sig runt hela huset. Tack snälla!


Vi fyllde nästan den stora kistan i hallen

Kommentarer
Postat av: Marina

!!

vi kan ta lite brio om ni inte behöver allt:-) Letar på blocket och tradera efter sådant för att komplettera med...annars kan vi ju skicka in Elsa till er för att leka, hehe.

2012-05-14 @ 13:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0