Utvecklingssamtal

Igår hade vi utvecklingssamtal för Meya för första gången. Det gick jättebra och var så kul att höra hur de uppfattade henne som person. De tycker att hon är modig, tar för sig, lär sig snabbt, envis och bestämd och så är hon väldigt omtyckt bland de andra barnen. Vi kan inte annat än att hålla med.

Där det skiljer sig lite är vilan. Meya ska inte ha napp på förskolan, inte ens när hon är ledsen eller ska sova. Hon vill helst inte sova alls men till slut somnar hon i knät på någon. Hemma är det precis tvärtom. Hon vill gärna gå och lägga sig men somnar aldrig i knät. Däremot ska nappen och apan alltid vara med i sängen.

Vi är så nöjda med förskolan och personalen, det finns verkligen en tanke bakom allt de gör och de är väldigt engagerade.

Efter samtalet var det sommaravslutning med tipspromenad, sång och picknick. Tyvärr var inte vädret det bästa men vi lyckades i alla fall missa regnskurarna, det började precis när vi skulle gå hem. Meya satt så stilla under hela sångstunden och det var inte många barn som ens ville vara med när föräldrarna var i närheten. Modig? Javisst! Stolta föräldrar? Javisst!



Det här fina häftet fick vi med oss hem


Kommentarer
Postat av: Lova

Meya är superduktig och en bra kompis som jag ser upp till!



Kram Lova

2011-05-25 @ 21:50:04
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/--
Postat av: Meya

Vad gullig du är och jag måste säga detsamma om dig. Tillsammans är vi dubbelt så duktiga och framförallt dubbelt så busiga ;)

2011-05-26 @ 08:56:57
URL: http://tahe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0