Färdig!

Färdig är Meyas senaste nykomling i ordförrådet. Hon är färdig typ hela tiden. Det är så kul nu när det dyker upp lite ord som faktiskt betyder något även i våra öron.

I fredags hade vi planerat in en utflyktsresa till Kosta Outlet med Lova och Sofia. Hade sett fram emot en riktig vårutflykt, kanske en kaffepaus på vägen ute i det gröna. Det blev inte riktigt så eftersom det kom några decimeter snö under natten. Vi var inte sugna på att ställa in utan hoppades hela morgonen att de inte skulle ringa och dra sig ur. De gjorde samma sak så vi begav oss iväg minsann. Småtjejerna var så duktiga och hade väldigt kul bland alla kläder, bl. a. körde de nappbytarleken med varandra. Några fynd blev det också och vi lyckades hitta något till oss alla fyra, inte bara till de små för en gångs skull. Tack för en mysig dag!

Strax efter hemkomst kom min syster för att stanna över helgen. Vi har haft en helt underbar helg med strålande väder, promenad, yoga, shopping, filmkväll, fika och bus med Meya. Sara har iofs haft fullt upp för hon är Meyas stora idol och sin idol släpper man inte ur sikte, inte ens för toalettbesök...

Idag har jag Traderat lite, men hör och häpna är det försäljning denna gång. Hoppas det blir lite återbäring.

Min lilla cupcake:

Kommentarer
Postat av: Frida

Oj oj oj va hon växer! ;) haha



Kul med lite shopping med ;) Kosta Outlet är faktiskt riktigt skoj att bege sig till.



Nu börjar det snart smälta undan Elin så du kommer ut i spåren.

Kramar om

2011-03-22 @ 07:33:29
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0