Studenten

I fredags bar det av till Skåne för studentfirande och jag kan vara glad att det inte var i Jönköping för vädret där nere var så härligt.

Efter att vi tittat på utspringet var vi bjudna hem till Hanna, Kristoffers kusin, på jättegod mat. Meyas kusiner Amanda och Kim var också där och de hade så roligt. Lite för kul kanske för Meya kom inte i säng förrän tjugo i tolv. Vi hade inte med något myggnät till vagnen så vi ville inte lägga henne ute. Dessutom kom det inte en jäspning eller ett gnäll från henne så hon fick vara uppe. När vi väl la henne i sängen tog det nog 10 sekunder så sov hon som en stock.


På lördagen bar det av till farmor, Affe, hundarna, katten och hästarna. Hundar fanns det för övrigt på alla ställen vi besökte i helgen så ni kan ju gissa om Meya var glad.


Meya fick sitta på båda hästarna och det var lika kul den här gången.



På eftermiddagen åkte vi till Kristoffers moster Susanne och där fick vi som vanligt supergod grillad mat. Mycket skratt bjuds det också alltid på. Meya lekte med jätte tennisbollen.


Söndagen tillbringade vi hos farfar, Siv och Emelie. Dom har en jätterolig studsmatta. Man blir lätt elektrisk i håret...


Farfar odlar kräftor och vi kollade läget. Ni kanske kommer ihåg sist vi var där och matade rådjuren? Mycket djurliv runt dammen alltså.


Väl hemma efter en skön helg hjälpte Meya till att klippa gräset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0