Slutet på början

Nu börjar det närma sig slutet på början av Meyas liv. Det låter kanske drastiskt men lite så känns det också. Tänk vad mycket tid vi har haft tillsammans och vad mycket kul vi har hittat på. Vi har lärt känna massor av nya, härliga människor och tagit upp lite gamla goa kontakter.

Ja såklart kommer vi ju kunna fortsätta umgås både med varandra och med våra vänner men ni förstår vad jag menar. Det blir liksom inte lika lätt när alla jobbar heltid.

På fredag är det sista gången på öppna förskolan så idag ska vi träffa Christine och Nicolina för att köpa present till ännu en underbar människa, förskoleläraren Siv. Hon har haft en tuff tid men är alltid lika glad och positiv och pysslar och donar för att barnen ska ha så roligt som möjligt.

Till helgen börjar förhoppningsvis projekt målning av carport. Vi startade lite smått igår kväll med att röra runt i burken, bra början eller hur! Nejdå vi skulle kolla så färgen överlevt vintern och det verkar det som. Som tur är får vi lite besök på lördag så lite kul att se fram emot också.

Ps. Nu byggs det sjukt mycket i området och lastbilar och grävmaskiner duggar tätt. Bra underhållning för barnen så är det någon som vill komma förbi på fika inklusive barnvakt så säg bara till.

Kommentarer
Postat av: Sofia o Lova

Den där första meningen var jag tvungen att läsa några gånger innan jag såg vad som menades. Det först jag läste var inte alls bra...



Vi kommer gärna och tittar på grävskoporna någon dag! Har ni något för er efter ÖF på fredag?

Kram Sofia o Lova

2011-06-15 @ 16:40:23
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/--
Postat av: Elin

Nej det var inte så farligt som det lät kanske.



Vi har inget för oss efter öf. Tänkte kanske gå dit och hem om det inte regnar. Hur känner du?



Vi har köpt en liten present till Siv nu i alla fall. Christine har lagt ut så det blir 45 kr per person om du fortfarande vill vara med.



Kram kram

2011-06-15 @ 20:06:40
URL: http://tahe.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vi vill gärna vara med på presenten!



Vi tar gärna en promenad med er hem efter ÖF om ni har lust. Då hinner tjejerna sova ut på vägen och kan leka lite till?

Kram

2011-06-15 @ 21:12:02
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/--
Postat av: Elin

Låter perfekt, vad kul.

Kramar från oss

2011-06-15 @ 22:07:32
URL: http://tahe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0