Göteborg

Ännu en helg outside Taberg och vi har haft det supermysigt hos Sara och Marcus i Göteborg. Syftet var från början konserten the big 4 som Kristoffer och några vänner skulle gå på. Inte så troligt att de skulle få åka själva, jag och Meya hängde självklart på. Fast konserten såg vi på tv istället.

Lördagen bjöd på finfint väder och jag insåg snabbt att jag hade lite för varma kläder dagen till ära. Det fick helt enkelt bli shopping och ombyte i närmsta provhytt. Hittade en klänning på rea hos Twist & Tango. Meya fyndade loss i Villervalla butiken.

Efter lite shopping på Haga tog vi lunch i samma område. Det är ju så mysigt där och Meya hittade massor av kompisar i form av barn, hundar och fåglar.


Efter en dag på stan fick Meya rasta sig lite på bakgården. Den är hur mysig som helst med lekplats, fågelbad, grillplats och massor av finfina blommor. Vi åt isglass för att svalka oss lite, det går nog gissa på vilken av bilderna...


Jag älskar Meyas kläder från PompDeLux och det är många som frågar vart de kommer ifrån. De är hur fina som helst, bra kvalitet, bra pris och supersköna (tror jag). Jag kommer förmodligen ha ett home party i höst så säg bara till om du är sugen på att komma.

Jag återkommer när det är bestämt.


Andra höjdpunkter var att lukta och smaka på blommorna, sitta på mini-motorcykeln, trycka på knapparna och hoppa i hissen.


Sara är en riktig favorit, hon får inte försvinna ur sikte om Meya får bestämma. Inte ens för toalettbesök.

Världens bästa moster/fadder.




Man blir trött av allt bus


På kvällen lagade vi god mat, kyckling med röd curry sås och ris. Gott vin och sallad därtill följt av tjejfilm och godis. En superkväll.

Söndagen spenderade vi delvis i Slottsskogen vilket verkligen kan rekommenderas. Stor, härlig park som erbjuder massor av aktiviteter för barn.





Vi hade med oss en engångsgrill som var helt omöjlig att få fyr på. Tillslut la vi på allt brännbart vi kunde hitta men inget hjälpte. Helt värdelöst. Resultatet blev mat på Burger King.


Vi var även på Freeport outlet i Kungsbacka och shoppade lite. Där hittade vi en hel del presenter, lite underkläder och ett par jeans.

Meya fick åka bilen och var så stolt.




Lite av shoppingen som inte är presenter ser ni här:


Tack Sara och Marcus för en så mysig helg. Längtar tills vi ses igen.

Kommentarer
Postat av: Sara

Tack själva! Det var en jättemysig helg.

Insåg inte hur många kort du faktiskt lyckades knäppa under helgen, bra jobbat :)

Kram kram

2011-07-04 @ 17:45:19
Postat av: Frida

Gud va stor hon är nu Meya! ;) Låter som ni haft en bra helg hihi



Kramis

2011-07-04 @ 22:01:58
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: katarina

Haha! Förstår nu varför Micke prompt vill sköta grillen ikväll. Finfina kort du tar, Elin! Ses snart. Kram!

2011-07-05 @ 10:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0