Fullt ös

Det är fullt ös på semestern så det finns knappt tid att slå sig ner vid datorn, me like.

Jag får helt enkelt summera veckan:

Efter Öland var det dags för grann 3-rätters. Vi är helt enkelt tre grannhus som står för en rätt var som vi avnjuter tillsammans. Vi var 6 vuxna och 4 barn och vi började med förrätt och fördrink hos grannen mittemot. De bjöd på supergod räktoast med sweet chili och lime smak. Deras barn är 4 och 6 år så vi hade fullt upp att eliminera alla otillåtna leksaker typ kritor, pärlor och annat kul. Efter ett tag flyttade vi över till vår närmsta granne och åt huvudrätt i form av lax och scampi spett med potatis och en supergod avocado/romsås. Barnen dansade och hade hur kul som helst.

När det var dags för huvudrätt fick Meya gå och lägga sig och hon somnade på studs. Vi bjöd på brownie med rabarber semifreddo, dessertvin och kaffe. Middagen höll på från 16.30-23.00 men vi satt kvar och pratade till 02.00. Hur trevligt som helst så det blir nog fler gånger.

Morgonen därpå skulle jag och Meya på tjejfika hos några i föräldragruppen. Därefter fick vi middagsgäster då våra kära vänner Hanna, Jens, Victor och Vilma äntligen fick en inbjudan ifrån oss.

På söndagkvällen var det dags att utnyttja Kristoffers present som jag nämnde tidigare. Han fick två biljetter till Allsång i Gränna där bl.a. Eldkvarn och Patrik Isaksson skulle medverka. Meya skulle vara hos mina föräldrar. Kvällen började med regn och blåst så vi hade nästan tappat lusten helt. Väl på plats sprack det upp och blev en helt underbar sommarkväll, soligt och helt vindstilla. Publikrekord var det också dagen till ära med 2300 besökare. Kan verkligen rekommenderas men köp i så fall biljetter i förväg på Ticnet för då slipper man stå i den låååånga kön.

Kanske någon som vill med på söndag förresten? Då kommer Orup!

Kommentarer
Postat av: Frida

Tack tjejen!



Vi har längtat så och efter ett antal hormonbehandlingar så har det fungerat! :D

Nu hoppas man bara det ska gå bra ända till slutet med :D



Låter som ni har fullt upp verkligen nu ;) hihi men skoj!



Sj drar vi till Norge nu i slutet på veckan med motorcyklarna, ska bli kul att se hur det är i Norge med alla fjordar och naturen.



Kramis

2011-07-20 @ 09:19:56
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh vad kul, håller alla tummar för er.



Norge låter helt fantastiskt, ha en superskön semester.



Kramar

2011-07-20 @ 09:43:21
URL: http://tahe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0