VVV

Våga Vägra Vila

Det märks att Meya har blivit lite äldre för det är svårare att få henne att vila när man själv vill, speciellt om det händer något kul runtomkring. Samtidigt är det skönt att hon klarar vara vaken lite längre ibland och vila igen det i efterhand. Igår var vi på släkt- och söndagsmiddag i Gränna. Supergod mat som alltid. Meya äter det mesta nu och jag har i princip slutat ha med mig egen mat till henne. Hon höll låda hela eftermiddagen och hade inte tid att vila. Hon somnade skönt i bilen på väg hem i alla fall och sov hela natten, skööönt. Tror tandvärken har gått över för denna gång.

Idag har vi haft finbesök av Lova och Sofia. De kom förbi med vattenflaskan vi glömde sist och då passade vi på att bjuda på lite fika så att tjejerna fick leka lite. Det låter väldigt roligt när de pratar med varandra på sitt egna sätt. Meya har blivit lite bättre på att dela med sig av sina leksaker och Lova har lärt sig att man får säga ifrån och hålla i grejerna. Men visst, lite tar det nog emot om man ska tro på bilderna...



Lova är ett riktigt charmtroll. Glad, sprallig och väldigt söt. Hon hade lite problem med en majskrok som fastnade på läpparna men till slut fick hon loss den. Behöver jag säga att hon var nöjd?

Hoppas vi ses snart igen!

Kommentarer
Postat av: Sofia o Lova

Haha. Lova såg så rolig ut med majskroken som fastnat. Tur att dom smälter.

Tack för fikat och en rolig lekstund. Meya har det så fint på sitt rum!

2011-01-03 @ 16:30:11
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/
Postat av: Frida

Tack gumman för orden! Håller med dig att de är synd att de inte lever längre men de är många år för dem stora hundarna så vi får vara tacksamma för det.



Hihi så söta de är Meya och Lova ;) hihi



Hoppas allt är bra med er.

Kramar!

2011-01-04 @ 10:19:49
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0