Dag 2

Idag kom vi lagom till frukt- och sångstunden på förskolan. Det riktigt lyser i ögonen på henne så fort man kommer innanför dörren. Hon har lekt med bilar tillsammans med de två andra killarna som skolas in samtidigt. Båda killarna är några månader äldre men Meya är tuff och tar för sig mest av alla tror jag.

I morgon ska vi mammor ta lite fika och lämna barnen en stund. Nästa vecka kommer vi nog att lämna henne helt men vara tillgängliga om det skulle vara något såklart. Det blir spännande att se hur det går med vilan bara.



Här står dom och spanar på de äldre barnen som är ute och leker på gården.


Efter förskolan åkte vi direkt till Huskvarna för lite fika hos Cicci och Theo. Även Mikis, Max, Hanna och Vilma var där så det var fullt ös. Så kul att bästa vännerna också har småbarn och sitter i samma båt så att säga.

Kommentarer
Postat av: Mormor Berith

Det känns otroligt skönt för mormor(som själv jobbar med barn 1-3 år) att Meya trivs på förskolan. Egentligen hade jag väl inte förväntat mig något annat med hennes trygga och duktiga föräldrar.

Elin har ju verkligen förberett henne när hon i snöstorm och oplogade vägar knatat iväg till öppna förskolan i Norrahammar.Lycka till i fortsättningen.

2011-01-15 @ 16:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0