Uppsägning

Är det någon som vet hur man säger upp prenumerationen av snö och magsjuka? I så fall vill jag gärna veta. Snö är inte alls fel men just nu är man lite trött på den. Välkommen tillbaka nästa vinter säger jag bara. Magsjukan är däremot INTE välkommen nästa vinter heller. Vi har ju haft den två gånger i år så nu borde vi slippa på ett tag eller funkar det inte så?

Vi är i alla fall jätte tacksamma för alla fina kläder som Meya fått ärva från Olivia. Det var som rena shoppingturen fast hemma häromdagen när vi fick två stora kassar att gå igenom. Meya hade jättekul och skulle prova allt på huvudet.

Tack snälla ni!


Meya och Neo börjar bli riktigt bra lekkamrater nu och hon har äntligen lärt sig att klappa fint. Här busar dom i lektältet.


Vi är inte så bittra som man kan tro över snön och har inte gett upp hoppet över att våren snart kommer. Just nu övar Meya på att gå med skor, det är ju lättare att börja inomhus på jämnt underlag. Hon är ju måttligt stolt över sina skor också. Över sitt namn också tror jag eller så är hon bara väldigt ego för hon säger Meya hela tiden. Meya hit och Meya dit...


I eftermiddag kommer kompisen Nicolina och hennes mamma Christine på besök. Igår hade vi Johanna, Tyra och Hedvig här. Kul med lite sällskap tycker vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0