Många planer blev inga planer

Helgen hade så mycket att erbjuda men det blev nästan ingenting alls av det tillslut.

30 års middag, 1 års kalas, 2 års kalas i Sthlm, fika hos nyinflyttade vänner, middag hos kusiner i Vaggeryd... Det enda som blev av var 30 års middagen men den var väldigt trevlig i alla fall.

Lördag morgon skulle vi åka till min bror och hans familj för att fira Olivia som fyllt två år. Morgonen började med att Meya inte var som hon brukade. Hon ville inte ha frukost men tillslut fick jag i henne lite gröt i alla fall. När tandborsten visade sig knep hon ihop läpparna så det var omöjligt att komma in med den. Eftersom hon väcktes ganska tidigt och sattes mer eller mindre direkt vid matbordet var det kanske inte så konstigt. I alla fall åkte vi iväg men innan vi kommit till Gränna kräktes hon så det var bara att vända hem igen, suck.

Som ni förstår var det inte så många andra som ville träffa oss heller så vi tog tag i lite surdegor här hemma istället. Vi byggde ju in värmepannan och elcentralen i tvättstugan ganska sent så den väggen har aldrig blivit tapetserad, men nu så...

Målade även klart en hylla som Kristoffers pappa gjort för längesen. Den blev så mycket finare i vitt.

På kvällen tittade vi på Melodifestivalen och eldade i kaminen så vi hade det ganska mysigt ändå. Meya ville inte missa detta utan vaknade och ville komma ner en stund. Nu har hon lärt sig att resa sig utan att hålla i något så det övade hon flitigt på. Applåderna från publiken i Melodifestivalen trodde hon var ägnade åt henne, bra självförtroende hos den där tjejen!

Söndagen slutade tyvärr mindre bra då kräksjukan slog till igen. Det betyder att även planerna för dagen går åt skogen. Vi skulle ha grannfika, fyra grannar med barn men det får bli en annan gång.

Vi har något att se fram emot i alla fall. Efter lunch kommer nya soffan, jippie!

Kommentarer
Postat av: Sofia o Lova

Vad tråkigt att det inte blev någon Stockholmsresa för er. Hoppas Meya mår bättre nu och att ni andra slipper bli sjuka.



Soffan blev ju ursnygg!

Kram Sofia och Lova

2011-02-08 @ 08:39:59
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/
Postat av: Elin Richardson

Tack, ja det var väldigt tråkigt men tur att vi inte åkte för nu har jag och Kristoffer åkt på det. Meya mår bättre.



Hoppas allt är bra med er.

Kram kram

2011-02-08 @ 13:47:34
URL: http://tahe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0