Bakmaraton

Helgen började redan i fredags då jag och Meya träffade våra vänner Sofia och Lova inne i stan. Vi började med en långpromenad och åt därefter en välförtjänt lunch på ett nytt mysigt ställe på tändsticksområdet, Matvarufabriken. MYCKET MYCKET BARNVÄNLIGT! Meya och Lova fick sin mat värmd och serverad i en skål på ett superfint fat. Och vi köpte inte ens maten där. Dessutom diskade de ur burkarna så de var rena och fina när vi fick tillbaka dem. Har aldrig varit med om något liknande.

Vi åt också gott i form av grillad surdegssmörgås och stenugnsbakad pizza. Efter maten fick tjejerna leka av sig lite i lekrummet. Där fanns massor av fina böcker och andra leksaker och det gick att stänga dörren så man slapp störa övriga gäster också.




Efter lunchen spanade vi in nya Sesamgallerian. Vi var inte jätteimponerade över de nya butikerna (besvikna över att Zara aldrig öppnade som det var tal om) men det är ju några till som ska öppna innan den är komplett. Kul att det äntligen blivit en galleria i alla fall.

På eftermiddagen träffade vi våra andra vänner Hanna och Mikaela och det blev en tur till Eko och A6. På Eko träffade vi även på morfar och sen kom Kristoffer och hämtade Meya så A6 gjorde jag helt själv tillsammans med mina vänner. Kändes konstigt att inte ha med Meya så det tyder väl på att det var en välförtjänt tur utan barn.

Lördagen blev tyvärr inte lika rolig för Meya fick feber. Vi hade en hel del planer både på dagen och kvällen men det fick ställas in. Man börjar bli van nu och tar inte lika hårt på det, mest synd var det ju om Meya som inte mådde riktigt bra. Läste i alla fall i tidningen att februari är den månad då barn är som mest sjuka så nu kan det väl bara bli bättre.

Någon som kan ha många tofsar är ju vår kissemisse Neo. Idag badade och fönade vi honom så nu är han så fin så. Det går faktiskt väldigt bra och han vet att det är skönt efterår och då visar han gärna upp sin nytvättade päls. Han gillar verkligen nya soffan och igår hade han en riktigt skön sittstil men det var svårt att fånga på bild. I gamla soffan låg han aldrig.

I övrigt har jag haft bakmaraton i helgen. Det blev drömmar, mandelbiscotti, kärleksmums, after eight muffins och snart funderar jag på att dra igång ett vanlijbullebak.

Någon som är fikasugen i veckan kanske?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh stackars Meya som fick feber! Hur är det med henen nu? Åh vad gott det låter :) Du är ju så duktig på att baka Elin! Kanske skulle öppna eget café eller bageri ;)

2011-02-28 @ 09:15:43
Postat av: Ylva Månsson

Kanske tur att vi inte bor närmre, för då hade jag varit och ätit kakor var dag !

Var glad så länge du kan göra tofsar och ha klänning på Meya, för det fungerade inte på Katarina efter hon lärt sig att säga nej. Då var det "jobbarbyxor " (jeans ) som gällde, och aldrig några tofsar eller annan uppsättning. En väldigt bestämmd liten dam !

2011-02-28 @ 12:37:18
Postat av: Elin

Gullig du är Hanna. Jo hon hade hosta hela natten så vi har inte sovit så bra varken hon eller jag så ingen förskola idag, suck. Hoppas hon kan gå i morgon bara.



Ylva, man får nog passa på så länge det går. Viljan har börjat komma och hon leker gärna med bilar om hon får välja så snart är det nog kört för mig också.

2011-02-28 @ 13:01:02
URL: http://tahe.blogg.se/
Postat av: Sofia o Lova

Ja servicen kunde man ju inte klaga på. och det var skönt att det var så lungt när vi kom.



Oj vad mycket gott ni bakat. Har ni en stund över tittar vi gärna förbi. Så kan tjejerna leka lite mer än vad de kunde på stan.



Kram Sofia och Lova

2011-02-28 @ 13:49:47
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0