Dansing queen



Då var även denna helg slut men det har varit en mysig en. I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt. Det behövs inte så mycket längre för Meya står för underhållningen. Hon har nu börjat dansa till det mesta och går fram och tillbaka med sin gåvagn. Hon går jättebra med den ända tills något är i vägen och det tar stopp, då får man vända henne och så traskar hon vidare.

I lördags var vi på A6 och IKEA tillsammans med en hel del annat folk om man säger så. Vi köpte en grind till trappan på övervåningen, madrass och dekorsten till rabatten på framsidan. Det blev riktigt bra faktiskt, får se till att ta en bild.

I lördags kväll överaskade vi en tjejkompis som gift sig i somras. Blir det ingen möhippa blir det fruhippa. Så lätt kommer man inte undan. Igår hade vi besök av Louise och hennes familj. Jag och Louise läste ihop på högskolan och fick sedan varsin liten tjej med 3 veckors mellanrum.

Det var fullt ös på tjejerna, de kröp runt i full fart och busade. Ett och annat tjuvnyp blev det förstås men det hör ju till. Tillslut däckade de båda i sina pappors knä.




Ps. Nu har tredje tanden börjat visa sig så förhoppningsvis är det anledningen till den oroliga sömnen på sista tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0