Kusin vitamin

Meya har nog världens goaste kusiner och dem har hon fått träffa en hel del i sommar. Igår var de här alla tre; Amanda, Kim och Olivia. Lyckades inte fånga Kim på bild dock men det får bli nästa gång. Kul att få lite kvalitetstid med Tobbe och Jenny, det är ju inte så ofta vi träffas eftersom de bor i Stockholm men nu har vi bokat in ett datum i höst när vi ska upp och hälsa på. Det är lika bra för helgerna brukar ju fyllas snabbt.

Kul att få träffa Olivia lite mer sammanhängande nu också. Hon är så gullig och pratar en hel del även om man inte förstår allt. Det känns konstigt att hon och Meya är födda samma år, fast hon i januari och Meya i december. Det är med andra ord en hel del som kommer hända i höst och vinter, man lär inte ha långtråkigt hemma.

Sommaren i all ära, jag älskar verkligen sol och värme, men det ser faktiskt fram emot en mysig höst. Ska verkligen ta vara på den.

Meya har fått ärva en hoppgunga och den kommer nog användas flitigt för hon älskar verkligen allt som har med hoppa att göra. Amanda hjälper henne att komma igång.


Vi hade en härlig dag i Gränna.


Meya har upptäckt att det är mycket roligare att dricka ur glas än pipmugg.


Luktar på blommorna med moster Jenny.


Åker rutchkana med söta Olivia och gungar.


Fotoassistent åt morbror Tobbe.


Två söta prinsessor.

Kommentarer
Postat av: Sofia & Lova

Hej! Ni ser oxå ut att ha en härlig sommar. Så klart måste vi ses snart. Nu i veckan ser det ganska fullt ut men sen någon gång. Vi får kolla med Johanna och Hugo oxå!

Ha det bra så länge!

Kram Sofia & Lova

2010-08-01 @ 13:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0