Vi har en plan

Ikväll har vi ändrat och grejat lite här hemma. Sedan ändrat tillbaka och ändrat lite till. Vi har kommit fram till en plan när det gäller allrummet på ovanvåningen. Det är egentligen ett väldigt mysigt rum som hittills bara fungerat som en hall mellan sovrummen.

Det för ju såklart med sig en hel del men man behöver ju inte göra allt på en och samma gång. Men det är roligt att planera för utan en plan händer det ju definitivt ingenting.

Tanken är i alla fall att vi ska göra rummet till ett riktigt mysigt film/tv-rum. Då slipper man också nästan all ljudutrustning på nedervåningen och det blir automatiskt mycket mysigare där också.

Vi har även gjort en budget tavla ála Lyxfällan. Det är ju så mycket lättare att spara om det finns en tanke bakom och så är det ju skönt att veta exakt hur mycket kostnader det blir på en månad.

Stackars Meya har tänder på G igen och har det riktigt jobbigt just nu. Hoppas det går över snart så hon är piggelin i julhelgen.

Kommentarer
Postat av: Ylva Månsson

Tror att det blir jättebra med tv-rum där uppe. Ni är så duktiga och det känns bra att veta att ni är så medvetna om ekonomi och budget, särskilt i dessa tider då mycket försämras.Lycka till.

Tråkigt att vi inte träffas till jul, men vi får väl ta igen det. Meya hinner ju växa till sig jättemycket mellan gångerna !

2010-12-20 @ 14:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0