Tandläkarbesök

Idag har Meya varit på sitt första tandläkarbesök. Hon har ju varit med som åskådare tidigare men nu var det hon som var kallad. Det gick jättebra och hon visade så gärna upp sina fyra gaddar. Annars var det mest information och hon ställde en hel del frågor om mat och dryckvanor. Tydligen finns det 1 åringar som får coca cola i nappflaskan och godis, heeeelt ofattbart.

Efter besöket åkte vi in till Jönköping för att träffa stor- och lillbrudarna i föräldragruppen. Vi hade en jättemysig fika och tjejerna busade medans vi försökte dricka kaffe. Alva stackarn sov sig igenom hela fikat men hon får va med och busa nästa gång istället. På tisdag är det sista föräldraträffen, sen får vi klara oss själva. Lite tråkigt men vi kommer ju fortsätta att träffas ändå.

Nu har jag äntligen införskaffat en kalender för 2011. Det betyder att jag kan börja planera igen, jippi! Kanske ett nytt Göteborgsbesök? Har skickat in om förseningen till SJ så förhoppningsvis får vi lite resecheckar tillbaka. Läste idag i JP om några som blev fast i Falköping över natten och det tog 15 timmar att resa från Göteborg till Jönköping. Tror vi väntar med nästa tågresa tills det blir lite varmare...

Kommentarer
Postat av: Sofia o Lova

Tjusig ny design på bloggen!

Trevlig helg från Sofia och Lova och förresten så är Martin lite sugen på att hänga med en sväng på Meyas kalas.

2010-12-03 @ 12:02:03
URL: http://lovamajkenbeijer.blogspot.com/
Postat av: Elin

Tack, man måste ju förnya sig lite ibland. Martin är såklart också jättevälkommen, bara kul om han hänger med.



Trevlig helg på er med!



Kram från oss

2010-12-03 @ 13:21:44
URL: http://tahe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0