1 års besiktning

Idag var det dags för 1 års kontrollen på BVC. Det gick jättebra och hon skötte sig galant. Tror hon tycker det är lika kul som jag att gå dit. Det som inte var lika roligt var väl sprutorna. BVC-sköterskan och läkaren räknade till tre och körde samtidigt en spruta i vardera lår. AAAAAJJJJJJ! Det gick i alla fall över efter en halv minut som tur var.

Hon hade vuxit lite också. Läkaren trodde att vi hade dragit ut henne när vi mätte så vi gjorde en dubbelkoll. Men hon hade minsann hoppat upp en längdkurva sedan sist och är nu 76,7 cm och väger 9720 g. Nu är det ett helt halvår tills vi ska gå dit igen.

Nu ska vi börja städa och fixa inför kalashelgen. Jag har ett bra tips om man undrar när det är dags att svabba golven. Det är bara att sätta på Meya (eller annan krypande) vita strumpbyxor och kolla om de fortfarande är vita efter en stund. Oftast inte tyvärr.

Ett annat tips är att kolla in Jönköping NU idag. En söt liten tjej ska visst vara med på bild bland grattis annonserna.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Önskar att vi kunde vara där på hennes födelsedag, 1 år har gått, oj vad fort det går. Ett litet sött paket väntar här hemma fr Olivia :) Kram fr oss.

2010-12-10 @ 13:12:03
Postat av: Elin

Visst går det snabbt, lite för snabbt kan man tycka. Vad gulliga ni är. Det är ju inte länge tills vi ses ändå nu. Ska bli jätteskoj.

Kram kram

2010-12-10 @ 13:25:51
URL: http://tahe.blogg.se/
Postat av: Mormor och morfar

Tänk att det är 1 år sen du ringde och chockade oss. Det har varit ett underbart år när vi fått lära känna Meya och följa hennes utveckling.

Lycka till med kalaset i morgon.

Vi ses på söndag.

:)Kramar från oss.

2010-12-10 @ 21:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0