Taberg är toppen!

Måste ju göra lite reklam för Taberg nu när man har bott här ett tag. Lite imponerad över att alla hälsar när man är ute och går, mycket trevligt. Både yngre och äldre, killar som tjejer.

Nu har Tabergstoppen öppnat för säsongen och nytt för i år är en minigolfbana. Jobbigt att hitta bollen om man hamnar utanför banan bara;) Deras mat är verkligen att rekommendera för att inte tala om utsikten.

Sedan har vi ju även Tyghuset med massor av tyger, tapeter och annan inredning. De ordnar titt som tätt "after work" kvällar på torsdagarna och nu på torsdag är det dags igen.

Det som Taberg väl är mest känt för är nog Gruvan. Har själv inte varit där vad jag kan minnas så det får kanske bli sommarens uppdrag.

Trivs jättebra här i alla fall och även för Meyas del är det bra förskola, skola och så vidare. Tabergsborna får dras med oss ett bra tag till.

Idag är Meya 4 månader och i morgon är det dags för kontroll hos BVC igen. Ska bli kul att se hur hon har växt.


Kommentarer
Postat av: Syrran Sara

Grattis på 4 månaders dagen!!! Minigolf på Tabergstoppen alltså, det låter nåt. Vi får ta och testa det i sommar. Men det blir ju lite nya regler då kanske, slår man utanför så är det "GAME OVER".

Kramar från moster

2010-04-13 @ 12:28:34
Postat av: Syrran Sara

Grattis i efterskott då alltså, insåg att det var den 12:e igår :)

Kram moster

2010-04-13 @ 13:10:18
Postat av: Elin & Meya

Tack så mycket!



Ja det måste vi testa, som sagt lite hårdare regler som gäller hihi.



Saknar dig!

Kramar

2010-04-13 @ 13:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0