Atjoooo!

Meya har fått sin första förkylning. Hon nyser och hostar men är lika glad för det. Så fort hon försöker kraxa fram ett skratt får hon en hostatack stackarn. Idag ska vi till mormor och morfar i Gränna. Vi sover där inatt och i morgon (tidigt såklart... eller inte) kommer Kristoffer och vi ska byta till sommardäck. Vi har ju inget förråd än så vi har fått förvara däcken i Gränna, jättesnällt.

Nu har vi fått den första offerten från Stenshoppen på sten och anläggning av trädgården. Vi ska jämföra med andra också såklart men det är ett första steg på vägen. Nästa vecka kommer Nodda och ska kika på bygget av förråd och carport så det är också igång.

Nu har vi även träffat vår blivande granne mittemot. En kille född -77 med sambo och två barn, 3 och 5 år. De har inte börjat bygga än utan ville kolla lite på vårt hus då de funderar på att anlita BBF som byggde vårt hus. Vi är jättenöjda med dem och Fredrik har varit en bra projektledare som sett till att allt blivit bra gjort och klart i tid. Så vi ställde såklart gärna upp som referenser.

Trevlig helg allihop!

Kommentarer
Postat av: Tobbe

sorry att jag inte lagt upp bilderna ännu, har varit fullt upp och alldels glömt bort det. Fixar ikväll. Ps. Ser inte ut att bli någon Bokmässa i London, alla flyg är inställda :(

Kram Tobbe

2010-04-16 @ 12:37:52
Postat av: Elin

Ingen brådska, ta det när du hinner.



Nej det verkar vara svårt med flygen nu, mässan lär ju drabbas hårt... Tur att du inte blev fast i London i alla fall :)



Kram

2010-04-17 @ 08:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0